Mouse Bilgisayarda Kasma Yapıyor

impalaa

80+
Reaksiyon skoru
9
Selamlar. Geçenlerde yeni bir msi clutch gm08 mouse aldım. Fakat pcye takınca pcde aşırı kasma oluyor oyunlar vesaire kasıyor. Zaten bilgisayarın özellikleri cok iyi değil normalde de biraz kasma var fakat mouse takınca daha da çok donuyor ve oynamakta güçlük çekiyorum. Şikayetim mouseun takılması değil yanlış anlaşılmasın direkt olarak bilgisayarda donmalar artıyor. Neden olabilir?

Selamlar. Geçenlerde yeni bir msi clutch gm08 mouse aldım. Fakat pcye takınca pcde aşırı kasma oluyor oyunlar vesaire kasıyor. Zaten bilgisayarın özellikleri cok iyi değil normalde de biraz kasma var fakat mouse takınca daha da çok donuyor ve oynamakta güçlük çekiyorum. Şikayetim mouseun takılması değil yanlış anlaşılmasın direkt olarak bilgisayarda donmalar artıyor. Neden olabilir?
Bilgisayara kaç aygıt bağlı?

ya pp ye bak daha kız koymuş ya 14.yo talentim ben. yaptığınız şey islamda haram. Argümanınızı bekliyorum
Adamın hangi dine inandığını ya da inanmadığını bilmiyorsun İslam'da haram diyorsun xd.

senin yüzünden monitör kirlendi beyaz sıvıyla. Argümanınızı bekliyorum
O ekran arkasından senin yanlışını belirttiğim için baya kin dolu baktığını biliyorum boş insansın bu forumda olmaya hakkın bile yok klasik türk ergenisin

Geri