Arama sonuçları: *

1. symen_qr24

Öneri Bütçeni söyle alman gereken Laptobu Öğren

kanka hikayeli oyunlar konsol mantığı 30fpste olsa olur tek istediğim uzun ömürlü sağlam kod yazabiliyim bide arada oyun şekli ama para çok yok ne yazıkki en fazla 20k
  2. symen_qr24

dahili ekran kartıyla bunları yapabilen yokmudur
  3. symen_qr24

hocam peki biraz daha uyguna bulunabilirmi uzun süre götürecek bir şey
  4. symen_qr24

Hocam bütçem 20k taksitle alıcam bilgisayar programcılığı okuyorum kod yazabilirim ekstra kendimi geliştirmek için ve aynı zamanda oyunda oynasam iyi olur hikayeli oyunlar özellikle öyle aman aman fps değilde akıcı olsun medium grafiklerde yeter
  5. symen_qr24

Bu takas mantıklımı sizce?

peki hoccam görüşlerinize dayanarak bu takastan vazgeçiyorum teşekkürler yardımlarınız için
  6. symen_qr24

hocam yaşadığım şehir biraz küçük ve yavaş bir yer o yüzden satılması çok uzun sürebilir ama dersenizki beklediğine değer bu laptopa değmez beklerim 1724784168 sizce karşı taraftan üste kaç lira istemeliyim
  7. symen_qr24

hocam fiyatların bu kadar düşük olmasını beklemiyordum peki benim bilgisayarım ile o laptobun performansları nasıldır
  8. symen_qr24

merhabalar dostlarım bu yıl bilgisayar programcılığı kazandım ve duyumlarıma göre bu bölümde bir laptopa ihtiyacım var. Bende masaüstü bilgisayarım ile bir laptop takas etmeyi düşündüm. sizce mantıklımı ve tavsiyelerinizi bekliyorum yardım ederseniz çok sevinirim benim kasanın özellikler şu...
  9. symen_qr24

🚨 Akaryakıt Satışında Bir Yasak Kararı Alındı! ⛽️

Hocam fullpowerı bilmiyorum ama shellin katkılı yakıtını kullanıyorum aracımda ve normalden az yakıyor kullanım şekline göre aynı zamanda aracın rahatladığınıda hissettiriyor (Shell’den şaşmam)
  10. symen_qr24

🚨 Akaryakıt Satışında Bir Yasak Kararı Alındı! ⛽️

Zaten ülkedeki yakıt çok kaliteli ya azcık iyisinide kaldırsınlar. Helal olsun hükümet çok çalışıyor i.
  11. symen_qr24

Yardım 2500 e kadar alınabilecek en iyi kasa

Arkadaşlar mümkün ise benim içinde şöyle 1-1.5k max kasa önerebilir misiniz? var ise.
  12. symen_qr24

110₺ 90x40 mouse pad tavsiyesi

hocam yeni konu açmıyayım bir daha 120x60 varsa öneriniz alırım
  13. symen_qr24

Hangi klavyeyi almalıyım. Tavsiyeniz nedir ?

son bir soru sitede redswitch yazmıyor ama görselde öyle redswitch gelirdemi akşam akşam kafa ütüledim ama
  14. symen_qr24

renklerini nasıl değiştiriyorsun uygulama üzerindenmi yoksa tuş kısayolu falanmı var 1710353440 sanırım onu alıcam ya sağolasın hocam bilgilendirdiğin için pembe iyi olur hem erkek adam pembe kullanır zaten
  15. symen_qr24

hotswap olduğu sitede yazmıyordu açıkçası iyimiş peki bir sürü siyah arasında pembe fazlamı sırıtır 1710353073 ve rgb mi
  16. symen_qr24

bütün ekipmanlarım siyah bu arada 1710352874 hocam yay sesi falan varmıı birde hotswap değil ya o düşündürüyor çabuk bozlurmu
  17. symen_qr24

hocam bu klavyede kablo yok ama gecikme sıkıntısı yaşarmıyım 1710352831 rampage aslında biraz soru işareti
  18. symen_qr24

Merhaba arkadaşlar klavye arıyorum ve bir kaç seçenek buldum açıkçası gönlüm %60 tan yana ama tkl klavyede olabilir. Bütçem 1500 gibi düşünebilirsiniz ona göre öneri yaparsanız mutlu olurum. Şimdiden iyi günler. Redswitch tercihim ve bu bulduklarım nasıldır ...
  19. symen_qr24

Max 1200tl klavye önerisi

@MuratTheFounderOfGariban hocam yardımınız dokunur belki ne dersiniz
  20. symen_qr24

Max 1200tl klavye önerisi

Umarım aradığını bulursun ama bu kadar az yardımla zor
Top Bottom