Arama sonuçları: *

• Users: Mraba
  • Order by date
  1. M

Soundpeats h2 tws alınır mı

Bu kulaklığı almayı düşünüyorum amazonda 570 tl alınır mı yoksa öax 800 TL'ye önerebileceğiniz kulaklık var mıdır
  2. M

İ5 10400f işlemciye anakart önerir misiniz

İ5 10400 F işlemcim var anakart ve ekran kartı alıcam anakart için olabildiğince ucuz ama güzel bi anakart önenir misiniz (samsung 2 adet 8 gb ram var) ekran kartı şu anlık rx 550 değişicem
  3. M

opera gx gizlilik sorunu

evet
  4. M

opera gx gizlilik sorunu

opera google üzerinden ne ararsam arıyım bağlantı gizli değil diyip engelliyor düzeltmenin bir yolu varmıdır ?
  5. M

Valorant kasma sorunu

büyük ihtimal var ya loldede oluyodu bi aralar
  6. M

antivirüs programı önerebilir misiniz?

hocam anlıyorsanız bir sorum daha olucaktı ben windows defenderı hiçbir şekilde açamıyorum bunun bi çözümü varmıdır ?
  7. M

kişisel bilgisayarım ama bildiğim kadarıyla kaspersky ücretli ücretsiz versiyonlarıdamı var ?
  8. M

ücretsiz bir antivirüs programı lazım çünki windows defenderi açamıyorum ayarlardan falanda giremiyorum
  9. M

bilgisayar başlangıcında anakart markası yerine farklı bir şey yapma

yks sana bi surprise dicek :D 1616170192 konu anakartla açıldı çanakkale cephesi ile bitti kafayı yicem türkün sohbetide sarıo
  10. M

ah o 1. dünya savaşı dersi dinlerken ne gaza gelmiştim 8 de varya :D
  11. M

test ettim lol oynarken müzik açtım arkadan ayarını yaptığım için gx hiç fpsimi yemiyor ama chrome maşallah ingiltere gibi (1. dünya savaşı dönemi) 1616170081 9 10 tekrar azda test 11 12 BAS GAZA BASSS
  12. M

gxi bırakma chrome kullanıodum pişman oldum gxe geçtim
  13. M

bu arada hugola hiç umursamadı bile porçayı en yakın dostlarıydı bir destek bile olmadılar bildiğim kadarıyla
  14. M

there is no need api budy :)
  15. M

bende eski bişi var 60 fps lol oynaabiliom 50 fps valo filan :D 1616169885 sıkıntı şu onu almasına alırımda onun besleyeceği ekran kartı en az 2k oda beni çok zorlar
  16. M

aga bi tema yap siyah bide ryzene geçmek istiyorum o dediğin işlemci ne kadar ? 1616169795 senin yaş kaçki ?
  17. M

şu an ryzen 1200 af ile b450 set alabilecek kadar var 1500 civarı bişi
  18. M

Japon balıklarına ne kadar yem vermeliyim?

özür dilerim genel kurmay cumhurbaşkanı başbakanı ve amerikanında present presentı
Top Bottom