Bitdefender kaspersky gibi ürünlerin ücretsiz versiyonları mevcut.ücretsiz bir antivirüs programı lazım çünki windows defenderi açamıyorum ayarlardan falanda giremiyorum
kişisel bilgisayarım ama bildiğim kadarıyla kaspersky ücretli ücretsiz versiyonlarıdamı var ?Eğer ev için kullanacaksanız Kaspersky tavsiyemdir.
Evet kaspersky'in ücretsiz versiyonları var. Ayırca norton'u da kullanabilirsiniz fakat aralarında en iyisi kaspersky'dır.kişisel bilgisayarım ama bildiğim kadarıyla kaspersky ücretli ücretsiz versiyonlarıdamı var ?
hocam anlıyorsanız bir sorum daha olucaktı ben windows defenderı hiçbir şekilde açamıyorum bunun bi çözümü varmıdır ?Evet kaspersky'in ücretsiz versiyonları var. Ayırca norton'u da kullanabilirsiniz fakat aralarında en iyisi kaspersky'dır.
Windows defender iyi bir antivirüs değil zaten, hatta antivirüs bile değil bence. Bir çeşit koruma sistemi. İnternetten riskli şeyleri indiremiyorsunuz falan. Dediğim gibi kaspersky sizi koruyacaktır.hocam anlıyorsanız bir sorum daha olucaktı ben windows defenderı hiçbir şekilde açamıyorum bunun bi çözümü varmıdır ?