Arama sonuçları: *

1. R

Psn Kardeşliği hakkında yardımcı olabilir misiniz?

Çok teşekkür ederim hocam ben de istersem kendi hesabıma oyun alabilirim ve ikimiz de oynayabiliriz ama psn plus kuzenimin hesabında var ve bir kaç da oyun var fifa falan. Benim aldığım oyun da onunla paylaşabilecek gerçekten güzel sistemmiş teşekkür ederim tekrar.
  2. R

Psn Kardeşliği hakkında yardımcı olabilir misiniz?

Merhabalar Kuzenimde ps5 var ve ben de bir tane alacağım ve psn kardeşliği yapmayı düşünüyoruz fakat pek hakim değiliz ikimizde. Psn kardeşliği yaptığımızda ikimiz de aynı anda aynı oyunu oynayabilir miyiz örneğin fifa oynamak istersek ortak aldığımız oyuna ikimiz birden girip oynayabilir...
  3. R

Odam için hava temizleyici önerisi alabilir miyim?

Merhabalar uyuduğum odada sigara içiyorum havalar soğuduğu için camı çok açık da tutamıyorum maalesef. Havayı temizleyici almayı düşünüyorum fakat bütçem biraz kısıtlı 2-3k bandında oda için bir hava temizleyici önerebilir misiniz? Bir çok marka model gördüm internette 800- 900 tl bandında fakat...
  4. R

Hangi monitörü almalıyım?

Teşekkür ederim
  5. R

Teşekkür ederim değerlendireceğim indirim de varken 1726171520 2k olması açısından mı yoksa başka kriterler de var mı?
  6. R

2k olan maalesef çok pahalı fakat 1080p olanı beğendim değerlendireceğim.
  7. R

Bir de bunu ekledim bu nasıl sizce https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-lenovo-legion-r25i-30-67b7gacbtk-24-5-0-5-ms-full-hd-pivot-ips-fiyati,393944493.html?gad_source=1&gclid=CjwKCAjwp4m0BhBAEiwAsdc4aI2fyraGkPdfF8FPrQgJfrx3tm7AVfQHjNglzq96CX7m0vXaqxdCshoCiSUQAvD_BwE 1726171111 Teşekkür ederim.
  8. R

12k diyor :D Birtane daha ekledim bu arada 2k o da ona da bakabilir misiniz.
  9. R

Maalesef bütçem max 6k üzerine çıkmam pek mümkün görünmüyor ama teşekkür ederim öneriniz için. 1726170880 Teşekkür ederim.
  10. R

Bu 4 monitörden hangisi alınabilir sizce? https://www.itopya.com/viewsonic-27-vx2779-hd-pro-180hz-1ms-hdmi-dp-freesync-hdr10-fhd-superclear-ips-gaming-monitor_u25404 https://www.itopya.com/aoc-238-24g4xe-180hz-05msmprt-1ms-gtg-hdmi-dp-adaptive-sync-g-sync-hdr10-fhd-fast-ips-gaming-_u26447...
  11. R

Rdr 2 bir giriş ekranında bir anda kapanıyor

Hangi yamayı kullanıyorsunuz hocam. Sistem yetmiyor olabilir mi?
  12. R

Max 18k laptop önerebilir misiniz?

Mümkünse Windows :) 1705517907 Hocam şöyle söyleyeyim ailem kullanacağı için dizi film izlemek facebook dan oyunlar falan oynamak için kullanacaklar. Bir de telefon yedekleme için olacağı için hafıza da 512 nin altında olmazsa çok makuldur. Uzun ömürlü gidecek bir laptop.
  13. R

Hocam açıkcası Vatan bilgisayar dan gidip elden almak gibi bir düşüncem var ama mantıklı geliyor değerlendireceğim teşekkür ederim. 1705517412 İşletim sistemi ubuntu diyor ama
  14. R

Teşekkür ederim hocam 18k yı biraz geçiyor ama denkleştirebilirsem alırım muhtemelen. 1705517254 başka bir konuda bunu önermişsiniz...
  15. R

Arkadaşlar max 18k ya dizi film izlemelik sağlam Aile büyüklerinin kullanacağı laptop önerebilir misiniz. Şekli şemali düzgün olsun size zahmet uzun ömürlü olsun yeterlidir tabii ki bütçeye en iyisi olsun :D Şimdiden teşekkür ederim.
  16. R

Arkadaşım pc'ye tekme atmış çalışmıyor

Ramları söküp takmayı dener misin?
  17. R

Steam puanı satın almak

steam puanları takaslanabiliyor mu?
  18. R

Hangi mouse daha iyidir sizce?

Teşekkür ederim İngilizce biraz uğraştıracak ama mecbur öyle kullanacağım :)
  19. R

Hocam mouse elime ulaştı driverini indirdim ama "No device detected, please connect the device" yazıyor. mouse şuan pc ye bağlı kullanıyorum acaba yapmam gereken bir şey mi var?
  20. R

N Neden hocam
Top Bottom