Neler Yeni

Psn Kardeşliği hakkında yardımcı olabilir misiniz?

Rdvangunes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Rıdvan Güneş
Merhabalar
Kuzenimde ps5 var ve ben de bir tane alacağım ve psn kardeşliği yapmayı düşünüyoruz fakat pek hakim değiliz ikimizde.
Psn kardeşliği yaptığımızda ikimiz de aynı anda aynı oyunu oynayabilir miyiz örneğin fifa oynamak istersek ortak aldığımız oyuna ikimiz birden girip oynayabilir miyiz ve psn+ da ortak oluyor mu yoksa benim ayrıyetten almama gerek var mı?
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,338
İsim
Baran Kut
Tek tek cevap vereyim.
Psn kardeşliği yaptığımızda ikimiz de aynı anda aynı oyunu oynayabilir miyiz örneğin fifa oynamak istersek ortak aldığımız oyuna ikimiz birden girip oynayabilir miyiz
Evet. Aynı anda oynamanız mümkün. Bir ana hesabınız olacak, biriniz seçsin kimin hesabı olacağını, her oyun ve ps+ abonelik alımı oradan yapılması gerekiyor.

Hatta yanlış değilsem oyunları kendi hesabınıza da alabilirsiniz(ana hesap oyun için gerek olmayabilir, ps plus için gerekli) ama ikinizin de diğerinin hesabını konsolda ana hesap yapması gerek diye biliyorum. Bu sayede birinizin almak istediği ama diğerinin sonra oynamak istediği oyunları da kütüphaneye ekleyip, birbirinizin kütüphanesinden indirip oynayabilirsiniz.
psn+ da ortak oluyor mu yoksa benim ayrıyetten almama gerek var mı?
Evet. Üstte belirttiğim gibi ikiniz iki defa ayrı para vermektense bir hesaba birleştirip ps plus alın. Alacak hesap sahibinde zaten bulunacak ve oradan oynayacak. Diğeri de onun hesabını kendi konsolunda paylaşımlı olarak aktif edecek.

Rdvangunes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Rıdvan Güneş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tek tek cevap vereyim.

Evet. Aynı anda oynamanız mümkün. Bir ana hesabınız olacak, biriniz seçsin kimin hesabı olacağını, her oyun ve ps+ abonelik alımı oradan yapılması gerekiyor.

Hatta yanlış değilsem oyunları kendi hesabınıza da alabilirsiniz(ana hesap oyun için gerek olmayabilir, ps plus için gerekli) ama ikinizin de diğerinin hesabını konsolda ana hesap yapması gerek diye biliyorum. Bu sayede birinizin almak istediği ama diğerinin sonra oynamak istediği oyunları da kütüphaneye ekleyip, birbirinizin kütüphanesinden indirip oynayabilirsiniz.

Evet. Üstte belirttiğim gibi ikiniz iki defa ayrı para vermektense bir hesaba birleştirip ps plus alın. Alacak hesap sahibinde zaten bulunacak ve oradan oynayacak. Diğeri de onun hesabını kendi konsolunda paylaşımlı olarak aktif edecek.
Çok teşekkür ederim hocam ben de istersem kendi hesabıma oyun alabilirim ve ikimiz de oynayabiliriz ama psn plus kuzenimin hesabında var ve bir kaç da oyun var fifa falan. Benim aldığım oyun da onunla paylaşabilecek gerçekten güzel sistemmiş teşekkür ederim tekrar.

Top Bottom