Arama sonuçları: *

1. WörWind

'Popeyes' Firması hakkında merak ettikleriniz.

Olabilir hocam tesekkurler cevap icin.
  2. WörWind

'Popeyes' Firması hakkında merak ettikleriniz.

patateslere baharat atma olayi nasil isliyor bazen baharatli patates veriyolar bazen baharatsiz bunun belirli bir seyi var mi yoksa kafaniza gore mi atiyonuz
  3. WörWind

🔥İndirim Redmi buds 6 play 300₺ (KUPONSUZ)

Oylesine alicam maksat yolda kabloyla ugrasmayayim diye zaten bedava ama disariya cok ses vermesini de istemem ses yalitimi nasil?
  4. WörWind

Sabah Sabah We All Lift Together Dinlerken Yeteneğimin Olmadığını Hatırladım

Ortalama zekaya sahipsen derslerini sende düzeltebilirsin. Kaçıncı sınıfsın bilmiyorum ama yks bazlı konusursak zeka sınavı degil. He zrkanın şurada önemi var atıyorum biri 3 saatte konuyu anlar biri 10 saatte anlar biri 10 dakikada anlar. Ama sonuçta herkes anlar yani. Sadece daha fazla...
  5. WörWind

Arcane'in sonunu begendiniz mi

Jinx yasiyor hocam cok cok yuksek ihtimalle ama bir daha karsimiza cikar mi bilmiyorum. Dora stratera video atmis bu arada ozetlemistir muhtemelen herseyi. En kisa surede izlerim bence sizde goz atin eger kafa karisikligi olduysa.
  6. WörWind

Bitti hocam 1732433383 Evet kesinlikle acele etmişler ama yinede cok iyidi bence. Kafamı karıştıran aslında bir tek mell karagül ambessa olayı var. 1732433401 Dora video atsında daha rahat anlarım muhtemelen.
  7. WörWind

Kafam cok karisik hocam bende tam anlamadim 2. sezonu bitirince sizinde kafaniz karisir muhtemelen dora strateranin video atmasini bekliyorum aciklar muhtemelen detaylica
  8. WörWind

Benim bildigim degil hocam asil hikaye arcane e gore belirleniyor diye okumustum.
  9. WörWind

Konuya gelen mesajlarda spoiler olabilir bastan uyarayim izlemediyseniz konuya girmeyin. Soruya gecelim sizce nasildi? Ben acikcasi cok begendim oturup asla dizi film izlemeyen biri olarak beni baya sardi. Final hakkinda yorumlarinizi, teorilerinizi bekliyorum. Sonda ucu acik olan bir suru sey...
  10. WörWind

Lol tft karti ya da arcane karti alinir mi

Hocam maksat rpyi harcayayim 1 2 yildir duruyo zaten bundan sonra oyuna para yatircagimi da dusunmuyorum en azindan tft karti alayim da arcaneden biseyler kalsin istiyorum hesapta. Yoksa cok bir sey yok dediginiz gibi
  11. WörWind

Ayni sekilde dusunuyorum hocam bence de tft daha mantikli. Bi ara oyunu birakmama ragmen tft giriyodum sariyordu baya su anda arcaneden dolayi geri oyuna baslayasim var dedigim gibi. Arcane temali ogeler icinde tft daha mantikli gibi.
  12. WörWind

Haklisiniz hocam gorevlere oynayarak yapabilirim cokta onemli olmaz eger 2 macta falan biterse 1732282523 Bu arada sizce tft karti mi mantikli yoksa arcane karti mi? Dedigim gibi normal oyun pek fazla oynamam zaten oyuna geri baslama amacim arcane temali skin falan filanlari alabilmek. Eger ki...
  13. WörWind

Mantikli olan bu gibi duruyor hocam afk biraksam gunde 3 4 mac sizce bitirmek icin yeterli olur mu yaklasik 60 gunde
  14. WörWind

1-2 senedir oyunu oynamiyorum hesapta 1200 kusur rp varmis acikcasi pek oynayacagimi da dusunmuyorum tft haric ama diyelim ki ben bu kartlardan birini aldim gunde kac mac atmam gerekir ortalama? ben tft kartini almayi daha mantikli buluyorum kendi acimdan cunku normal oyunu oynayacagimi...
  15. WörWind

Yayıncılığa sıfırdan başlamak için en uygun oyun ve yayın platformu hangisidir?

Bendede ayni dsuunce vardi yazin bi ihtimal tutar diye ama hiç denemedim bile daha dogrusu denemedik bizde 8 kişilik ekibiz baya oyun oynuyorduk aslında aramızdaki muhabbette çok sarıyor baya gülüyoz eğleniyoz ama bir başkasına hiç eğlenceli gelmeyebilir belki ondan önemlisi seninden belirrtigin...
  16. WörWind

Yeni Oyunum Steam'de

arkadaslarla korku, gerilim tarzi oyunlari oynamayı cok seviyoruz ustune bulmaca tarzı şeyler dahada keyifli yapıyor ama tek kisilikmis yine de cok guzel duruyor oyun umarım emeklerinizin karsiligini alirsiniz
  17. WörWind

Sabaha kadar uyumamam lazim ne yapmaliyim

Arcane basla feci sarar lol oynamadıysan bile
  18. WörWind

Shopier forma aldım ürün defolu

İsim verme sansiniz var mi hocam biz de arkadaslarla forma almayi dusunuyoruz denk gelmeyelim o satıcıya
Top Bottom