Ne ne ne ne zaten el olmasa bile sancez e yapılan ödülden iptal olur duHavadan gelen drop top denen top skrinar ın koluna çarptı diye gol iptal edildi. Geçen sene bu kural hatası djiku ya da yapılmıştı diye hatırlıyorum. Ben jk liyim Fenerbahçenin puanı çalındı.
Maalesef haklısınız, neyse ben yarım kalmış çayımı içeyim hocam.Havadan gelen drop top denen top skrinar ın koluna çarptı diye gol iptal edildi. Geçen sene bu kural hatası djiku ya da yapılmıştı diye hatırlıyorum. Ben jk liyim Fenerbahçenin puanı çalındı.
Olm bu kadar havaya girmeyin la sanki maçı 3-0 almış gibi tiriplete girmeyinJohn Duran yine Fenerbahçe’yi kurtardı. Osimhen çoktan maçtan çıkmışken, dışarıdan ‘geç!’ haberi düştü; takıma da ‘yatın!’ işareti yapıldı. Okan Buruk ise hemen kenardan uyarıyı gönderdi
Alıntıyı görüntüle
Valla fenere sıfır kadro lazım forvet te 5 para etmez ama okan buruğa helal olsun kazımcanlı Galatasaray ile beraber kalıp 1 puanını aldıFenerbahçe net kanat,orta saha,stopere ihtiyacı var.
son dakika takimin gol atip durumu esitlese sen de sevinmezmisin ne tatava yapiyonBeraberlikte sevinmeye başladılar durum çok vahim.
zaten oynanan oyuna sevinen yok iki takimda rezil oynadison dakika takimin gol atip durumu esitlese sen de sevinmezmisin ne tatava yapiyon