Arama sonuçları: *

1. S

Laptop açılırken ekranda çizik

Yani nasıl sorunlu olabilir ki neden böyle bir şey oluyor daha yeni cihaz
  2. S

Laptop açılırken ekranda çizik

Erazer Scout 17 E1 laptobum açılırken böyle oluyor bazen oyunlarda ekran köşeleri de garip oluyor şuan ayrık gpu kullanımda. İlk geldiginde hybriddeydi o zamanda oyunlardayken gpu sürücü vb. hatalar verip oyun çöküyor ve restart atıyor kendine laptop.
  3. S

Oyun oynarken bir anda donuyor ekran siyah ekran oluyor

Erazer Scout 17 E1 laptoba sahibim rtx5050 i5 210h var cs2 forza horizon5 vs oyun farketmeden sıklıgı belirsiz oyun oynarken bir anda ekran donuyor bir süre sonra ekran siyah ekran oluyor ve hiçbir şekilde düzelmiyor tuşla laptobu açıp kapatıyorum.
  4. S

Ekran kartını değil işlemciyi kullanıyor

arkadaşlar normalde benim bildiğim burda ekran kartı görünmesi lazım fakat işlemciyi görüyor nasıl düzelteceğim yardımcı olursanız sevinirim.
  5. S

40k 50k arasi Laptop onerisi

Arkadaslar universiteye baslayacagim 4060li ya da 5050li laptop onerilerinizi bekliyorum butce 40 50k civari birsuru model var fakat f/p açısından kafam karışık
  6. S

Xiaomi Wifi Range Extender AC1200

Başlıkta yazan ağ güçlendiricisine sahibim fakat 30 40dk da bir bağlantı kopuyor sürekli. Modem arayüzünden dhcp kiralama süresi falan ne varsa denedim sonuç aynı bağlantı arada bir gidiyor sorunu nasıl çözeceğim hiç bilmiyorum.
  7. S

Mi Wifi Range Extender Ac1200 bağlantı kopması

Mi Wifi Range Extender Ac1200 almıştım fakat kurulum yaptıktan 15 20dk sonra sinyal kırmızı oluyor 15 20dk sonra tekrar mavi oluyor sebebi nedir bunun sürekli böyle kopuyor
  8. S

Öneri M2 yada Sata ssd

Bütçem en fazla 1300 civarı diyelim. 512gb yada 1tb önerilerinizi bekliyorum
  9. S

Parmak izi okuyucu çalışmıyor

HP 850 G3 bir laptopa sahibim laptopum bir ara anakartı yandı sonrasında anakart değiştirildi vs. sonrasında parmak izi okuyucu çalışmaz oldu. Aygıt yöneticisinde göremiyorum. Sürücüleri tekrar kurmayı denedim sonuç alamadım.
  10. S

Logitech G203 Mouse'm çalışmıyor

Usb portta sıkıntı yok farklı bir şey takınca çalışıyor başka bilgisayarda denedim çalışmıyor 1658687609 çözdüm bu arada bozulmuş olması kötü olacaktı ama mousea bi oturttum şu an çalışıyor
  11. S

Logitech G203 Mouse'm çalışmıyor

daha bu sabah sıkıntısız çalışan logitech g203 mousem şu an taktığım halde çalşmıyor ışığı da yanmıyor.
  12. S

Discord sesleri gelmiyor.

Discordda odaya girme sesleri mikrofon açıyıp kapayınca falan onların sesleri gelmiyor fakat biriyle konuşurken onların sesi geliyor. Nasıl çözebilirim?
  13. S

Mekanik Klavye Önerisi

Max bütçe 500TL olacak şekilde mekanik blue switch klavye önerinizi bekliyorum.
  14. S

Yardım Masaüstünde kulaklık ve mikrofon kullanımı nasıl ayrılır?

Merhaba. Haylou T15 Bluetooth kulaklık kullanıcısıyım. Bilgisayarda kulaklığı kullanırken strero ve hands Free olarak ayırmış. Kameranın mikrofonundan sesim az gitiiği için kulaklığın mikrofonunu kullanmam lazım bunun içinde Free hands kullanmam gerekiyor. Free Hands'de de ses düzgün gelmiyor...
  15. S

Öneri Aşağıdaki Sistem için Oyun Önerisi

evet konuyu tekrar açayım
  16. S

30Tl ama yaz indirimleri yakın zaten
  17. S

İşlemci: İ7 6600U Ekran Kartı: İNTEL HD 520 Ram: 16 GB Oynadığım ya da bende bulunan oyunlar: Riot Games'in tüm oyunları ve ekdeki tüm oyunlar
  18. S

Yardım Valorant Klavye Bastıklarım Geç Gidiyor

Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi valorant oynarken klavye geç algılıyor bastıklarımı ve gelen seslerde geç geliyor. Şimdiden teşekkürler
  19. S

Öneri 100 - 200 TL Arası Mouse Önerisi

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi mouse önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden Teşekkürler
Geri