S saycords 80+ Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 30 Reaksiyon skoru 1 24 Temmuz 2022 #1 daha bu sabah sıkıntısız çalışan logitech g203 mousem şu an taktığım halde çalşmıyor ışığı da yanmıyor.
daha bu sabah sıkıntısız çalışan logitech g203 mousem şu an taktığım halde çalşmıyor ışığı da yanmıyor.
Amanita Cezalı 80+ Gold Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 9,553 En İyi Cevap 3 Reaksiyon skoru 4,025 24 Temmuz 2022 #2 Başka USB portunda ve başka bilgisayarda dene. Yine çalışmazsa bozulmuş olabilir. Varsa garantisi garantiye gönder.
Başka USB portunda ve başka bilgisayarda dene. Yine çalışmazsa bozulmuş olabilir. Varsa garantisi garantiye gönder.
S saycords 80+ Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 30 Reaksiyon skoru 1 24 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Usb portta sıkıntı yok farklı bir şey takınca çalışıyor başka bilgisayarda denedim çalışmıyor Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 24 Temmuz 2022 Amanita yazmış: Başka USB portunda ve başka bilgisayarda dene. Yine çalışmazsa bozulmuş olabilir. Varsa garantisi garantiye gönder. Devamı için tıklayın... çözdüm bu arada bozulmuş olması kötü olacaktı ama mousea bi oturttum şu an çalışıyor Son düzenleme: 24 Temmuz 2022
Usb portta sıkıntı yok farklı bir şey takınca çalışıyor başka bilgisayarda denedim çalışmıyor Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 24 Temmuz 2022 Amanita yazmış: Başka USB portunda ve başka bilgisayarda dene. Yine çalışmazsa bozulmuş olabilir. Varsa garantisi garantiye gönder. Devamı için tıklayın... çözdüm bu arada bozulmuş olması kötü olacaktı ama mousea bi oturttum şu an çalışıyor