Arama sonuçları: *

1. A

ETS DE TIR SATIN ALMADAN UYUYAMIYORUM

ets 2 de ilk başladımda tırınız olmuyor bilindiği üzere ve tır olmadı için uyuyamıyorum görev esnasındayken uyursam geç kalıyorum uyumasam adamın gözü kapanıyor napıcam bilen varmı?
  2. A

03/26/2021 nasıl bir tarih

biliyorum biraz konu dışı ama rx5500xt 4gb ekran kartıma driver gelmişti yeni kurarken bir şey fark ettim 03/26/2021 nasıl bir tarih? ya gün/ay/yıl diye yazarsın yada yıl/ay/gün diye yazarsın böyle bir şey gerçekten var mı?
  3. A

Hazır sistemle gelen bilmediğim parçalar

yani görselde daha ne gösterebilirimki siyah bir sünger üstü yapışkanlı beyaz bir kağıtla örtmüşler yapışkanlıı gitmesin diye işte
  4. A

peki bu süngerin ne işe yaradığını biliyormusun
  5. A

kullanmak ekstra bir faydalı olur yani bakıp boş varsa takacağım teşekürler
  6. A

merhaba yakın zamanda bir hazır sistem aldım ve böyle parçalar çıktı bunların ne işe yaradığını bilmiyorum bilen biri varmı acaba ? Not: sistemi incehesapdan aldım
  7. A

James Donkey 710-711 alınır mı?

7.1 olmasa derken?
  8. A

günümüzde 215tl ye ne alınabiliyorki fiyatlar tavan yaptı önerir misiniz? bir kulaklık?
  9. A

test videolarında mikrofonu dinledim gayet iyi geliyordu zaten şuanki kullandığım webcaminkinden kötü olamaz 1617173265 artı olarak 710a daha rahat diyorlar bende o yüzden 710 alacağım bu yaz para biriktirip
  10. A

Daha önce abdullah abide incelemişti fiyat performans dedi bu kulaklığa ama herkes önermiyor niyeyse markaya güvenmiyor james donkeyi ama ben söylenen lafların dışında bu markayı kötüleyebilecek somut bir kanıt görmedim ve bu kualaklığı almak istiyorum ve şöyle bir video gördüm almak istedim...
  11. A

Cs de aldığım yüksek ping

anladım sağol
  12. A

wireless adaptör ile bağlanıyorum ama eskidende öyle yaptığım halde hiçbir şekilde bir sorun olmadı 1616511539 eskidende aynı sağlayıcı tarafından alıyordum eskiye göre tek değişen şey hızımın yükselmesi
  13. A

eskiden 12 mb internet kullanıyordum ve cs de ortalama 70 ping alıyordum ama şimdi paketimi 32mb a çıkarmama rağmen pingim 100 ün altına düşmüyor görev yönecisine baktım saniyede 400kb hız alıyor ama hız testi yaptım zaman görev yöneticisinde saniyede 39mb aldımı bile gördüm yani cs çok az...
Geri