James Donkey 710-711 alınır mı?

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
215
Daha önce abdullah abide incelemişti fiyat performans dedi bu kulaklığa ama herkes önermiyor niyeyse markaya güvenmiyor james donkeyi ama ben söylenen lafların dışında bu markayı kötüleyebilecek somut bir kanıt görmedim ve bu kualaklığı almak istiyorum ve şöyle bir video gördüm

almak istedim kulaklığa yapılan bu densizliği görünce üzüldüm ve sinirlendim.Galiba unlostun yanında rekabetçi giriyordu bu arkadaş
sizce bu adam bu kadar kötülemekte haklımı ?

Daha önce abdullah abide incelemişti fiyat performans dedi bu kulaklığa ama herkes önermiyor niyeyse markaya güvenmiyor james donkeyi ama ben söylenen lafların dışında bu markayı kötüleyebilecek somut bir kanıt görmedim ve bu kualaklığı almak istiyorum ve şöyle bir video gördüm

almak istedim kulaklığa yapılan bu densizliği görünce üzüldüm ve sinirlendim.Galiba unlostun yanında rekabetçi giriyordu bu arkadaş
sizce bu adam bu kadar kötülemekte haklımı ?
Ben 169 Tl'ye aldım, çok memnunum. 200 liradan daha fazla verileceğini düşünmüyorum.

711 kullandım.
Videoyu izleyemem ama çok kötü diyebilirim.
Rahat değil ses kalitesi idare eder ama mikrofonu da kötüydü
test videolarında mikrofonu dinledim gayet iyi geliyordu zaten şuanki kullandığım webcaminkinden kötü olamaz
Post automatically merged:

711 kullandım.
artı olarak 710a daha rahat diyorlar bende o yüzden 710 alacağım bu yaz para biriktirip

Eğer fiyatı baya uygunsa 710 bakılabilir. Ama fiyatı 200 gibiyse alınmaz.

Ben 710 kullanmıştım 210 liraya değmez. Kulaklıkta dip ses sorunu var bir zamandan sonra başını ağrıtıyor.
210 liraya James Donkey almak yerine biraz daha biriktirip daha güzel kulaklıklar bakabilirsin.

Kendim kullanmadım. Fakat okuduğum ve gördüğüm sorular sonucunda alınacağını düşünmüyorum. Çok bir seçenek olduğunu düşünmüyorum. Biraz daha ekleyip bunlara göre daha kaliteli bir kulaklık almanızı öneririm.

günümüzde 215tl ye ne alınabiliyorki fiyatlar tavan yaptı önerir misiniz? bir kulaklık?
İstediğin kulaklık olsun.

İyi değil

ben 119 tl ye almıştım 120 den 1 kuruş fazla vermem geçen ay 200 e sattım 215 e bu devirde iyi fiyat ama rahat değil mikrofondan ses az gidiyor 30 dk sonra kulak ve baş ağrı sı yapıyor ses kalitesi idare eder 7.1 bi olmasa daha iyi

711 kullandım.
Acaba bir bana mı olmadı diye düşünüyor insan. Ben memnunum. Bu arada benimki 710, bir fark var mı bilmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,454
Üyeler
190,918
Son üye
Reznov.
Geri