Arama sonuçları: *

1. Damon West

10K'lık sisteme bakın arkadaşlar

Altına süper kombinasyon yazmışlar bide :/
  2. Damon West

POLLUX 3TN İçin Msi Afterburner ayarları

Sistem Özelliklerimi Görsel olarak ekledim, Msi Afterburner ayarlarımıda Görsel olarak ekledim. En performans ayarı Yüksek FPS İçin ayar önerir misiniz?? İşlemci Fanını Görsel olarak ekledim.
  3. Damon West

Metro Last Light Redux İle ilgili sorum

Hocam siz beni yanlış anlamışsınız ben demiyorum zaten Etkisi var diye ben dedim ki, Metro Last Light'ı bitirdim ve Kötü son olarak bitti Artyom ve Komutan Miller patlamada öldü, Yavru Karaderilide Ailesini kurtarıp gitti, Şimdi Metro Exodus'a başlayacağım fakat Artyom yaşıyor olacak yani çok...
  4. Damon West

Hocam diyorum ki bende düğmeye bastı ve Artyom ve ekip öldü, Metro Exodus oynayacağım şimdi Artyom ölmemiş gibi mi gelicek yani çok saçma olmaz mı?
  5. Damon West

Hocam işte benimkinde bastı düğmeye, ne kadar saçma bi olay ya şimdi Bende öldü gözüktü, Şimdi Metro Exodusta hiç yaşanmamış gibi mi devam edecek.
  6. Damon West

Hayır gelecekte oynuyor diye biliyorum ya hocam bu nasıl son ya Allah için kilitleme trafik kazası gibi.
  7. Damon West

Arkadaşlar oyunu bitirmeyenler okumasın Ağır Spoiler var,
  8. Damon West

Mafia 1 Remake (Definitive Edition)

Hocam hangi ayarlarda oynadığınızı bilmiyorum ama bende sizin bilgisayarınızdan kötü, İ3 9100F ve GTX 1650 İle 30 fps'te oynayabiliyorum.
  9. Damon West

Windows Lisansınızı Süresi Yakında Dolacak Bildirimi Ne Anlama Geliyor ?

KMSPico hem anakart'a sızıyor, Ve çok yaygın bir virüs'ü var W10 Arama çubukları çalışmama sorunu. KMSPico kullanılmaz.
  10. Damon West

Metro Last Light Save silinmişmidir?

Umuyorum arkadaşlar sonuç olarak yazarım buraya.
  11. Damon West

Metro Last Light Save silinmişmidir?

Arkadaşlar oyun Orjinal Steamden almıştım, 8 Saat civarı oynadım sonrasında Bilgisayarımı garantiye vermek zorunda kaldım, Garantide Format attığı için oyun gitti save gitmişmidir? Baştan başlamak istemiyorum.
  12. Damon West

Teşekkürler ZİYA SELÇUK korona oldum!

Benimde Testim pozitif, sadece ben değil Ailemde 50 Yaş üstü var.
  13. Damon West

Efootball PES 2021 Myclub sözleşme sorum

Aynen hocam, Yüksek bağlantı seçiyoruz oynuyoruz yine takılıyor, Artık gelince Direk Kapatıyorum oyunu bunla mı uğraşıcam ben.
  14. Damon West

Oyunda çok sinir krizi geçirmeye başladım Lag çok adam bana atak yaparken sorun yok ama ben yapınca takılıyor gerçekten sinirlenmemek elde değil bilgisayarı kıracağım yakında.
  15. Damon West

Anladım normalmiş yani takımınızın o durumda olması :D
  16. Damon West

Hocam özel değilse biraz açar mısınız nasıl para kazandığınızı?
  17. Damon West

Aynen maç sayısı hocam zaten otomatik olarak önüne çıkarıyor sözleşme bitiyor diye.
  18. Damon West

Hocam peki para yatırdınız mı?
  19. Damon West

Peki açmaya gidiyorum hocam ozaman?
  20. Damon West

1617191490 Hocam şuan oyun planım bu şekilde çoğu maçı kaybediyorum sizce perşembe gününe kadar beklemeli miyim İconlar için? Görevler ile birlikte 500 Myclub Parasını görevleri yaparak alabilirim
Top Bottom