Neler Yeni

Efootball PES 2021 Myclub sözleşme sorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Selim Çolak
Bu gün baya bi top açtım Cristiano Ronaldoyu falan çıkardım, Sözleşme süresi 8 olarak gözüküyor yani ne anlama geliyor ay yada yıl mı? Ve nasıl uzatırım uzatmassam gidecek galiba.

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Talha Çelik
Bu gün baya bi top açtım Cristiano Ronaldoyu falan çıkardım, Sözleşme süresi 8 olarak gözüküyor yani ne anlama geliyor ay yada yıl mı? Ve nasıl uzatırım uzatmassam gidecek galiba.
gitmiyor sözleşmesi bitince sözleşme biletini kullanıyorsun

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Sözleşmesi bitince gp karşılığında yenileyebiliyorsunuz.

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Talha Çelik
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Selim Çolak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sağolun arkadaşlar sayenizde çözdüm. Bu arada yeni temsilciler ne zaman yenileniyor bilginiz var mı?

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Sağolun arkadaşlar sayenizde çözdüm. Bu arada yeni temsilciler ne zaman yenileniyor bilginiz var mı?
Clup selectionlar her pazartesi gelir. Perşembe günleri icon paketleri ve haftanın oyuncuları, bazen de farklı etkinlik paketleri geliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Selim Çolak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Clup selectionlar her pazartesi gelir. Perşembe günleri icon paketleri ve haftanın oyuncuları, bazen de farklı etkinlik paketleri geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam şuan oyun planım bu şekilde çoğu maçı kaybediyorum sizce perşembe gününe kadar beklemeli miyim İconlar için? Görevler ile birlikte 500 Myclub Parasını görevleri yaparak alabilirim

Ekler

• 23123.PNG
    23123.PNG
    2.9 MB · Hit: 73

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
İcon paketleri açmayın şimdilik. Öncelikle clup selection paketlerini açıp kadronuzu genişletip her mevkiyi 90 üstü yapmaya çalışın. Sonrasında icon paketi açmaya başlayın

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Selim Çolak
İcon paketleri açmayın şimdilik. Öncelikle clup selection paketlerini açıp kadronuzu genişletip her mevkiyi 90 üstü yapmaya çalışın. Sonrasında icon paketi açmaya başlayın
Peki açmaya gidiyorum hocam ozaman?

Tetshi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
672
İsim
Taner Yüksel
8 Maç Oynayabilir Eğer Sözleşmesi Biterse ekrana bir bildirim çıkar oradan Oyuncuya göre değişen parayı vermen gerekir verirsen sözleşmesi uzar ama bunu sürekli vermen gerelir vermezsen eğer Oyuncu elden gideyah

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Benim kadrom da böyle bu arada

8 Maç Oynayabilir Eğer Sözleşmesi Biterse ekrana bir bildirim çıkar oradan Oyuncuya göre değişen parayı vermen gerekir verirsen sözleşmesi uzar ama bunu sürekli vermen gerelir vermezsen eğer Oyuncu elden gideyah
Yenilemezse bile takım yönetiminden tekrar imzalayabiliyor bildiğim kadarıyla oyuncu gitmiyor

Ekler

• kadro.PNG
    kadro.PNG
    3.5 MB · Hit: 31
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Selim Çolak
Benim kadrom da böyle bu arada

Yenilemezse bile takım yönetiminden tekrar imzalayabiliyor bildiğim kadarıyla oyuncu gitmiyor
Hocam peki para yatırdınız mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,755
Üyeler
168,193
Son üye
Ergunmert
Top Bottom