Arama sonuçları: *

1. M

Yardım Razer Basilisk X Hyperspeed Işık Yanmıyor

Merhabalar yıllarca kullandigim mousem Razer Basilisk X Hyperspeed uzun süredir kullanmamıştım kenera koymustum fakat tekrardan kullanmaya çalıştığımda calismadi bende belki çalışır diye kenara atmıştım. Birkaç ay sonra tekrar acinca ışığı yanip kullandım fakat simdi de kullanmaya calisinca...
  2. M

Toplama pc ve bileşen önerisi

Arkadaşlar merhaba, sınavımdan sonra pc almayı düşünüyorum fakat bir türlü bulamadım. Bulduklarımı da karşılaştıramadım. AMD li bir pc önerebilir misiniz??Yardımcı olursanız çok sevinirim…
  3. M

Mouse önerisi (gaming)

Çok teşekkür ederim yardımınız için, iyi akşamlar.
  4. M

Mouse önerisi (gaming)

Razer Deathadder V2 alıyorum o zaman. Viper peki güzel mi?
  5. M

Mouse önerisi (gaming)

Foto böyle
  6. M

Mouse önerisi (gaming)

Elime uyar mı boyum 1.82 normal mi la elimin o kadar büyük olması korkuyom. Claw grip tutuyorum
  7. M

Mouse önerisi (gaming)

20 cm miş skspkspsksps pardon
  8. M

Mouse önerisi (gaming)

M/L ?
  9. M

Mouse önerisi (gaming)

M/L ?
  10. M

Mouse önerisi (gaming)

Bakıyorum, bu arada claw grip tutuyorum. 1623518432 9 buçuk cm
  11. M

Mouse önerisi (gaming)

Baş parmağımdan itibaren 8 buçuk
  12. M

Mouse önerisi (gaming)

Nasıl ölçücem
  13. M

Mouse önerisi (gaming)

Elime olur mu büyük çünkü
  14. M

Mouse önerisi (gaming)

Arkadaşlar ben mouse almak istiyorum ilk önce G hızlanma çok önemli midir? Birde elim büyük olduğu için bana mouse önerir misiniz? (Gaming) Sizinde önerileriniz varsa zevkle okurum. HyperX Pulsefire Pro güzel midir? 450 ıps 50 G Logitech G G402 Hyperion Fury güzel midir? 500 ıps 16 G
  15. M

mouse karşılaştırması

Merhabalar ben mouse alacağım fakat birkaç sorum olacak : ASUS ROG II Gladius ASUS ROG II CORE Rival 3 wireless te düşünüyorum fakat bu ikisinin farkını merak etmiştim (benim edindiğim bilgi sadece aralarında 50 IPS fark olması ve altında ışık olması) ve kablosuz da çalışıyor mu diye sormak...
  16. M

Kulaklık karşılaştırması

Evet hepsi birbirinden güzel kulaklıklar, o yüzden çok kararsız kaldım. Yardımınız için teşekkür ederim. Ben o zaman SteelSeries ve Cloud 2 arasında bir seçim yapıp birtanesini alıcağım. Tekrardan sağolun Corsair için bi fikrim oldu. 1616885867 Çünkü ben fps oyuncusuyum Valorant çok...
  17. M

Kulaklık karşılaştırması

Merhaba arkadaşlar. Ben kulaklık almayı düşünüyorum. Eskiden James Donkey 712 kullanıyordum o eskidiği için ve özellikle mikrofonu bozulduğu için yeni bir kulaklık almaya karar verdim. Yurtdışından kulaklık getirttiriceğim fakat 3 kulaklık arasında kaldım...
Top Bottom