- Konu Sahibi Konu Sahibi
M/L ?Zowie Ec2
M/L ?Zowie Ec2
Hocam emin misiniz?Bakıyorum, bu arada claw grip tutuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
9 buçuk cm
M.M/L ?
M/L ?Zowie Ec2
Hocam claw grip için en iyisi Razer viper tarzı mouse tipi bence çünkü bende claw grip şeklinde tutuyorumBakıyorum, bu arada claw grip tutuyorum.
9 buçuk cm
20 cm miş skspkspsksps pardonHocam emin misiniz?
Benim 5 yaşındaki kardeşimin bile 8 cm.
M.
20 cm miş skspkspsksps pardon
Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.584,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Elime uyar mı boyum 1.82 normal mi la elimin o kadar büyük olması korkuyom. Claw grip tutuyorum
Elini 8cm zannedip 20cm olduğunu fark etmene pek güvenmedim. Elin gerçekten 20cm ise bu mouse'lar normal. Benim de 18cm kablosuz olanı kullanıyorum ve tam oluyor.Elime uyar mı boyum 1.82 normal mi la elimin o kadar büyük olması korkuyom.
Foto böyleElini 8cm zannedip 20cm olduğunu fark etmene pek güvenmedim. Elin gerçekten 20cm ise bu mouse'lar normal. Benim de 18cm kablosuz olanı kullanıyorum ve tam oluyor.
Evet 20cmFoto böyle
Evet 20cm
Bu mouselar sana olur
Kablolu istiyorsan kabloluyu kablosuz istiyorsan kablosuzu al.