Arama sonuçları: *

1. E

800TL kulaklık tavsiyesi

Link atar misiniz 1626078689 Blackshark v2 nasıl?
  2. E

800TL kulaklık tavsiyesi

800TL civarı bütçem var oyun icin kulaklık alacağım ne önerirsiniz (Anakartım B560m pro MSİ) -Cloud 2 -cloud alpha -cloud alpha S -Razer blackshark v2 -Razer kraken tournament edition
  3. E

REALME 7 vs P40 lite

Zaten realme 7 alsam da YouTube Vanced kullanacağım.Google drive kullanmıyorum.Kendi mail uygulamasanindan gmail kullanabiliyoruz.Opera kullanırım sıkıntı yok
  4. E

REALME 7 vs P40 lite

P40 lite da 325.000 alıyor ayrıca Google servisleri olmamasından dolayı gereksiz yer ve performans kaybı olmuyor
  5. E

REALME 7 vs P40 lite

Sizce hangisini almalıyım(Google servisleri çok da önlemli değil[Tabletim de Huawei ekosistem yapabilirim]).Bu paraya başka önerdiğiniz telefon var mi?
  6. E

Türkiye’den Poco X3 Pro vs Batum’dan Poco F2 PRO

Sizce realme 7 mi p40lite mi(tablettte huawei olursa ekosistem yaparım)yoksa 500tl fazla verip Poco x3 pro mu?
  7. E

Sadece tek bir kelime diyeceğim: Bunu diyen=ŞeriatGelsinOyunda2009 1618341117 Ban yemiş eyw admin adamsın 😃
  8. E

Ben zamanında j7max kullanmıştım antutu puanı yarı yarıya düşmüştü ondan korkuyorum.P40 lite nasıl?
  9. E

Mediatek ler zamanla performansı düşüyor ondan dolayı mediatek düşünmüyorum ki en kötü custom rom atarım. 1618338248 Yinede sağolun ben bir bakayım.
  10. E

Sayılır değil direk aynı aradaki fark işlemci.Yazılım kötü tamam ama en azından Snapdragon olsun.
  11. E

Aslında benim 6000TL bütçem var ailemden destek falan alabilirsem az daha arttırabilirim 6500 civarı.Ben YouTube ve Netflix I çok sık kullanıyorum o yüzden tablet artı telefon almak istiyorum tablet aklımda 2200TL ye Matepad 10.4 var kalan para ile de telefon alacağım ne önerirsiniz tabletin...
  12. E

Batum’dan 3200TL ye geliyor.Sence ne yapmalıyım ilerde custom rom vs. Yapabilirim ya da format atabilirim sonradan kayıtlarda siliniyormuş.😩
  13. E

Öncelikle X3 Pro alacağım X3 değil bir de kapanma sorunu olmaz benim kuzenim yapacak kapanırsa getir bedavaya yapayım dedi.
  14. E

F2 pro kaçak imei kaydı olacak güvenilir yerde yaptıracağım sizce hangisini almalıyım?
  15. E

4000tl telefon önerisi

4000TL ye kadar telefon önerisi aklımda m51 var.
  16. E

GeForce now için 3 ay kullanmak için internet tavsiye

23mpbs internet im var yazın oynamak için modem dahil internet alsam 3 ay kullanmak için mantıklı mı?Altyapım 75mpbs modem dahil internet önerir misiniz?
  17. E

Cooler Master CM 110 vs SteelSeries Rival 3 vs Logitech G102 Lightsync

mx518 hero daha çok aklıma yattı alsam elim oturmazsa 14gün içinde iade edebiliyorum değil mi? 1613202231 HP omen 600 nasıl
  18. E

Öneri Büyük el (21 cm) için 200 Tl mouse öneriniz nedir?

200tl bütçem var mx518 düşünüyorum boyuttan dolayı sıkıntı yaşarmıyım?
  19. E

2020 yılının en iyi işlemci markası sizce hangisi

İntel 10.nesil amd 5.nesil e bakarsak fp da intelin 10100f gibi bir canavarı var.
  20. E

Öneri Büyük el (21 cm) için 200 Tl mouse öneriniz nedir?

Benim o çizgiden orta parmak 17 cm çok mu küçük kalır?(Yaş 14 yani her an büyüyebilir).
Geri