REALME 7 vs P40 lite

ELDRITCH

80+
Reaksiyon skoru
16
Bütçe
3000
Sizce hangisini almalıyım(Google servisleri çok da önlemli değil[Tabletim de Huawei ekosistem yapabilirim]).Bu paraya başka önerdiğiniz telefon var mi?

Arasında performans olarak çok fazla fark yok. Realme 7 alın derim veya Realme 8 bekleyebilirsiniz.

Realme 7 PCO X3 NFC den daha yüksek antutu puanı alıyor sen düşün yaklaşık 300k alıyor bende poco var annemde realme 7 sırf oyun için değiştirdim dün
Sizce hangisini almalıyım(Google servisleri çok da önlemli değil[Tabletim de Huawei ekosistem yapabilirim]).Bu paraya başka önerdiğiniz telefon var mi?

Realme 7 PCO X3 NFC den daha yüksek antutu puanı alıyor sen düşün yaklaşık 300k alıyor bende poco var annemde realme 7 sırf oyun için değiştirdim dün
P40 lite da 325.000 alıyor ayrıca Google servisleri olmamasından dolayı gereksiz yer ve performans kaybı olmuyor

realme daha mantıklı bence

P40 lite da 325.000 alıyor ayrıca Google servisleri olmamasından dolayı gereksiz yer ve performans kaybı olmuyor
Bardağın dolu tarafından bakmak güzel bir şey tabii ki.
Öte yandan Youtube uygulaması yok. Gmail yok. Chrome yok. Google Drive yok.
En önemlisi Play Store yok. Tamam App Gallery kendini geliştirmiş, birçok uygulama var diyorlar ama lazım olan bir uygulamayı orada bulamayınca mecburen apk'ya başvurulmak zorunda kalınıyor ve bu da güvenlik açığı demek.
Google servislerini aktif kullanan birine asla Huawei önermiyorum.
Konu sahibi arkadaş, kendin değerlendirip karar vermelisin. Google servisleri benim için vazgeçilmez diyorsan Realme 7 almalısın bu 2'si arasında. Ama önemli değil demişsin, o zaman P40 Lite alınır.

Bardağın dolu tarafından bakmak güzel bir şey tabii ki.
Öte yandan Youtube uygulaması yok. Gmail yok. Chrome yok. Google Drive yok.
En önemlisi Play Store yok. Tamam App Gallery kendini geliştirmiş, birçok uygulama var diyorlar ama lazım olan bir uygulamayı orada bulamayınca mecburen apk'ya başvurulmak zorunda kalınıyor ve bu da güvenlik açığı demek.
Google servislerini aktif kullanan birine asla Huawei önermiyorum.
Konu sahibi arkadaş, kendin değerlendirip karar vermelisin. Google servisleri benim için vazgeçilmez diyorsan Realme 7 almalısın bu 2'si arasında. Ama önemli değil demişsin, o zaman P40 Lite alınır.
Zaten realme 7 alsam da YouTube Vanced kullanacağım.Google drive kullanmıyorum.Kendi mail uygulamasanindan gmail kullanabiliyoruz.Opera kullanırım sıkıntı yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,523
Üyeler
190,759
Son üye
franjunbeaten
Geri