Sizce hangisini almalıyım(Google servisleri çok da önlemli değil[Tabletim de Huawei ekosistem yapabilirim]).Bu paraya başka önerdiğiniz telefon var mi?
P40 lite da 325.000 alıyor ayrıca Google servisleri olmamasından dolayı gereksiz yer ve performans kaybı olmuyorRealme 7 PCO X3 NFC den daha yüksek antutu puanı alıyor sen düşün yaklaşık 300k alıyor bende poco var annemde realme 7 sırf oyun için değiştirdim dün
P40 lite da 325.000 alıyor ayrıca Google servisleri olmamasından dolayı gereksiz yer ve performans kaybı olmuyor
Bardağın dolu tarafından bakmak güzel bir şey tabii ki.P40 lite da 325.000 alıyor ayrıca Google servisleri olmamasından dolayı gereksiz yer ve performans kaybı olmuyor
Zaten realme 7 alsam da YouTube Vanced kullanacağım.Google drive kullanmıyorum.Kendi mail uygulamasanindan gmail kullanabiliyoruz.Opera kullanırım sıkıntı yokBardağın dolu tarafından bakmak güzel bir şey tabii ki.
Öte yandan Youtube uygulaması yok. Gmail yok. Chrome yok. Google Drive yok.
En önemlisi Play Store yok. Tamam App Gallery kendini geliştirmiş, birçok uygulama var diyorlar ama lazım olan bir uygulamayı orada bulamayınca mecburen apk'ya başvurulmak zorunda kalınıyor ve bu da güvenlik açığı demek.
Google servislerini aktif kullanan birine asla Huawei önermiyorum.
Konu sahibi arkadaş, kendin değerlendirip karar vermelisin. Google servisleri benim için vazgeçilmez diyorsan Realme 7 almalısın bu 2'si arasında. Ama önemli değil demişsin, o zaman P40 Lite alınır.