Arama sonuçları: *

1. K

Cloud2 fiyat performans mı?

Fiyatı vergiler ve gümrükle 774 TL oluyor. Rampage almayı dusunmuyorum bilemedim cloud2 770 TL Hakeder mi
  2. K

Rampage almam. Daha önce ürünlerini kullandım kalitesiz geldi bana
  3. K

Sipariş Özeti Ürünler: 849,86 TL Kargo ve Paketleme Ücreti: 91,94 TL İthalat Ücreti Depozitosu: 213,14 TL Toplam: 1.154,94 TL Uygulanan Promosyon: 380,90 TL Sipariş Toplamı: 774,04 TL 774 TL OLARAK GÖZÜKÜYOR SİPARİŞ KISMINDA BURADA VERGİ VAR MI?
  4. K

Yurtdısından geliyormus ama emin misiniz hocam? Bilmediğimden soruyorum.
  5. K

https://www.amazon.com.tr/dp/B00SAYCXWG?tag=akakceprime-21 amazondan alacağım ek olarak vergi falan veriyor muyum?
  6. K

Arkadaşlar merhabalar. Ben Genellikle FPS oyuncusuyum. Sizce cloud2 alınır mı? İndirimle 700 TL'ye düşmüş eğer fiyatını hakederse almayı düşünüyorum bugün öneriniz var mı ya da alma diyip başka bir kulaklık önerir misiniz?
  7. K

Geforce Experience driver güncellemesi

Merhaba arkadaşlar ben her Geforce Experience driver güncellemesi geldiğinde güncelliyorum fakat bir sorunum var. Güncelleştirdigimde oyunlarımdaki ayarlar sıfırlanıyor ve hepsi ultra - yüksek dereceye alınıyor. Nasıl sabit tutabilirim?
  8. K

Steam Forza horizon 4

Arkadaşlar merhabalar. Dün gece taşınabilir harddiskime forza horizon 4 yükledim ve bir saat oynadıktan sonra bilgisayarı kapattım ve harici diski çıkardım. Bugun taktıgımda harici diskte horizonun olmadığını tekrar yüklemem gerektiği yazıyor. Neden böyle oldu başına gelen var mı? 80GB Tekrar mı...
  9. K

HyperX Cloud2 - SteelSeries Arctic 5 - Corsair Void Pro Hangisi?

Evet oyun için kullanıyorum. Corsair ve cloud2 arasında kaldım. Corsair daha şık ve yeni. Üstün bir ses kasma farkı varsa cloud2 alıcam eski görünse bile ama çok kararsız kaldım.
  10. K

Cloud 2 güzel kulaklık fakat çok eski duruyor. 2sini kullanmış birini arıyorum. Eğer üstün bir ses veriyorsa CLOUD2 tercih edeceğim.
  11. K

3 Kulaklık arasında kaldım. Genellikle FPS oyunları oynuyorum %95. O yüzden FPS için en iyi kulaklığı arıyorum. Mikrofonda benim için önemli. Esporcular hep cloud2 kullanıyor o yüzden bi tık önde gözüküyor fakat hyperx çok eski geliyor bana sizce ne almalıyım tavsiye var mı?
  12. K

Oyuncu Koltuğu Tavsiyesi

180
  13. K

Oyuncu Koltuğu Tavsiyesi

Merhabalar Maximum 1600TL'ye oyuncu koltuğu önerisi arıyorum. Taksitle alacağım hem rahatlık hem dayanıklılık olarak en iyi koltuk sizce hangisi kullanan tavsiye eden varsa çok sevinirim.
  14. K

3K'ya kadar telefon önerisi

Anneme telefon alacağım oyun oynamaz sadece instagram whatsapp tiktok ve fotoğraf çekiyor. Fotoğraf çekmeyi seviyor iyi bir telefon önerisi olan var mı 3kyı aşmayan
  15. K

Türknet hakkında bilgi arıyorum

millenicom 110tl + 15 tl modem kurulum istiyor ve bütçemi aşıyor gerçekten. Turknet veya turktelekom dusunuyorum
  16. K

turknet mi millenicom mu? sizce
  17. K

109,90 TL Taahhütsüz Fiber 100 Kampanyası Hız 100 Mbps'e kadar indirme 8 Mbps'e kadar yükleme hızı Taahhütsüz Taahhüt vermenize gerek yok Kotasız Gerçek sınırsız AKN/AKK yok 1619365302 Altyapım var fiber 100 alıyorum. 1619365340 Milleni.com türknetten daha mı iyi? 100 Alıyorum ordanda...
  18. K

Merhaba arkadaşlar ben türk telekom kullanıcısıyım öbür ayın 15'inde sözleşmem bitiyor. Turk telekomu aradıgımda 105 TL ye 24 MBPS internet verebileceklerini söylediler. Normalde Superonline'ye geçicektim fakat altyapı yokmuş kablonette'de öyle. O yüzden 2 seçenek kalıyor 105TL'ye 24MBPS Ya da...
  19. K

Şartel atmasıyla bilgisayar kapanması

Teşekkür ederim en ucuz güç kaynağı fiyatı nedir acaba? Haftada 1-2 cok zarar verir mi?
  20. K

Şartel atmasıyla bilgisayar kapanması

Kaç tl güç kaynağı? Haftada 1-2 cok sıkıntı cıkartır mı?
Geri