Arkadaşlar merhabalar. Ben Genellikle FPS oyuncusuyum.
Sizce cloud2 alınır mı? İndirimle 700 TL'ye düşmüş eğer fiyatını hakederse almayı düşünüyorum bugün öneriniz var mı ya da alma diyip başka bir kulaklık önerir misiniz?
Merhaba arkadaşlar ben her Geforce Experience driver güncellemesi geldiğinde güncelliyorum fakat bir sorunum var. Güncelleştirdigimde oyunlarımdaki ayarlar sıfırlanıyor ve hepsi ultra - yüksek dereceye alınıyor.
Nasıl sabit tutabilirim?
Arkadaşlar merhabalar.
Dün gece taşınabilir harddiskime forza horizon 4 yükledim ve bir saat oynadıktan sonra bilgisayarı kapattım ve harici diski çıkardım. Bugun taktıgımda harici diskte horizonun olmadığını
tekrar yüklemem gerektiği yazıyor. Neden böyle oldu başına gelen var mı? 80GB Tekrar mı...
Evet oyun için kullanıyorum. Corsair ve cloud2 arasında kaldım. Corsair daha şık ve yeni. Üstün bir ses kasma farkı varsa cloud2 alıcam eski görünse bile ama çok kararsız kaldım.
3 Kulaklık arasında kaldım. Genellikle FPS oyunları oynuyorum %95. O yüzden FPS için en iyi kulaklığı arıyorum. Mikrofonda benim için önemli.
Esporcular hep cloud2 kullanıyor o yüzden bi tık önde gözüküyor fakat hyperx çok eski geliyor bana sizce ne almalıyım tavsiye var mı?
Merhabalar Maximum 1600TL'ye oyuncu koltuğu önerisi arıyorum. Taksitle alacağım hem rahatlık hem dayanıklılık olarak en iyi koltuk sizce hangisi kullanan tavsiye eden varsa çok sevinirim.
Anneme telefon alacağım oyun oynamaz sadece instagram whatsapp tiktok ve fotoğraf çekiyor. Fotoğraf çekmeyi seviyor iyi bir telefon önerisi olan var mı 3kyı aşmayan
109,90 TL
Taahhütsüz
Fiber 100 Kampanyası
Hız
100 Mbps'e kadar indirme
8 Mbps'e kadar yükleme hızı
Taahhütsüz
Taahhüt vermenize gerek yok
Kotasız
Gerçek sınırsız
AKN/AKK yok
1619365302
Altyapım var fiber 100 alıyorum.
1619365340
Milleni.com türknetten daha mı iyi? 100 Alıyorum ordanda...
Merhaba arkadaşlar ben türk telekom kullanıcısıyım öbür ayın 15'inde sözleşmem bitiyor. Turk telekomu aradıgımda 105 TL ye 24 MBPS internet verebileceklerini söylediler.
Normalde Superonline'ye geçicektim fakat altyapı yokmuş kablonette'de öyle. O yüzden 2 seçenek kalıyor 105TL'ye 24MBPS Ya da...