HyperX Cloud2 - SteelSeries Arctic 5 - Corsair Void Pro Hangisi?

Reaksiyon skoru
7
Bütçe
1000
3 Kulaklık arasında kaldım. Genellikle FPS oyunları oynuyorum %95. O yüzden FPS için en iyi kulaklığı arıyorum. Mikrofonda benim için önemli.
Esporcular hep cloud2 kullanıyor o yüzden bi tık önde gözüküyor fakat hyperx çok eski geliyor bana sizce ne almalıyım tavsiye var mı?

Cloud 2 bence.

3 Kulaklık arasında kaldım. Genellikle FPS oyunları oynuyorum %95. O yüzden FPS için en iyi kulaklığı arıyorum. Mikrofonda benim için önemli.
Esporcular hep cloud2 kullanıyor o yüzden bi tık önde gözüküyor fakat hyperx çok eski geliyor bana sizce ne almalıyım tavsiye var mı?
Oyun için istiyorsan Cloud 2 öneririm.
Bazı kişiler hiç ses kasılmıyor, kötü vs. diyorlar ama anlamıyorum.
Bende de Fury X var ses kasma konusunda nerdeyse aynı performanstalar, çok rahat bir şekilde çaprazdaki sesleri bile net bir şekilde alabiliyorum.

Bende de Fury X var ses kasma konusunda nerdeyse aynı performanstalar, çok rahat bir şekilde çaprazdaki sesleri bile net bir şekilde alabiliyorum.
Evet oyun için kullanıyorum. Corsair ve cloud2 arasında kaldım. Corsair daha şık ve yeni. Üstün bir ses kasma farkı varsa cloud2 alıcam eski görünse bile ama çok kararsız kaldım.

Cloud2 kullanıyorum öneririm.

bende steelseries var, kulaklık inanılmaz rahat fakat ses kasma konusunda zayıf

Xantares VOİD PRO kullanıyor. Corsair sponsor olduğu için Başka marka kullanamıyor. Yayınlarında herkese Cloud II öneriyor.

Geri