Arama sonuçları: *

1. Raxana

Yardım Bu PC CS:GO da kaç fps verir

750tlye full sistem mi olacak? yoksa bazı bileşenler mi? 1617899314 Eliniz de Monitor var mı?
  2. Raxana

Yardım Bu PC CS:GO da kaç fps verir

Attığın link geçersiz de CSGO işlemci yönelimli bir oyun. İşlemcinizi iyi alırsanız daha yüksek fps alırsınız.
  3. Raxana

Webtekno'nun SSD Ve HDD Önerisi

Bence iyi duruyor ama eskiden iyidiler. Şuan çok eski modeller olarak yer alabilirler. Stoklarda bile yok o ürünlerin bazıları. Markalar ve seçimler iyi fakat modeller eski.
  4. Raxana

10K pc tavsiyesi yapar mısınız

https://www.itopya.com/tekno-gamer-intel-core-i5-10600k-gigabyte-geforce-rtx-2060-oc-6gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd-geforce-rtx-raytracing-pc/ Bu fiyata daha iyisini bulabileceğini düşünmüyorum. 1617898803 Ekran kartı fiyatları çok yükselmiş.
  5. Raxana

10K pc tavsiyesi yapar mısınız

Monitör dahil mi olsun hariç mi? Edit: Öncekine yanıt vermişsin pardon görmemişim.
  6. Raxana

Ofis için laptop önerisi

İş ve Ofis kullanımında uzun süre sıkıntı yaşamayacağınız ve genel olarak rahat olacağınız bir cihaz olan Apple'ın MacBook Air modelini önerebilirim. Bütçeyi biraz aşıyor, bir de ekranı büyük demişsiniz ben bunun da ofis işleri ve bir çok işte yeteceğini düşünüyorum. M1 çipli olmasından...
  7. Raxana

Hangi monitörü almalıyım ?

Ekrandaki renk doğruluğu senin için çok önemli ise 1. olanı satın almanı öneririm. Renk doğrulu çok önemli değil ben zaten genelde oyun oynarım diyorsan alttakini öneririm. 1617896602 Alttaki monitorün daha eski bir modelini kullanıyorum, Her şey gayet güzel. Abimde ise üstteki monitor var o da...
  8. Raxana

Ofis için laptop önerisi

Tam olarak hangi iş için kullanacaksınız? Ofis işleri için mi? Herhangi bir oyun oynanacakmı?
  9. Raxana

Chat engine güvenilir mi?

Burda herhangi bir sorun yok. Bazı kurulumlarda sana ek yazılımların kurulmasını onaylıyor musun diye soruyor. Arkadaş onlardan bahsetmiş genelde anti virus, yandex browser manager vb programlar olurlar kurulumda dikkatli şekilde ilerlerseniz eğer sorulursa rahatça farkdebilirsiniz. Onları...
Top Bottom