Neler Yeni

Hangi monitörü almalıyım ?

Larcixe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Melih Aliçavuşoğlu
Bütçe
2000
merhabalar iki monitör arasında kararsız kaldım genellikle fps oyunları oynuyorum tavsiyeniz nedir?

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
merhabalar iki monitör arasında kararsız kaldım genellikle fps oyunları oynuyorum tavsiyeniz nedir?

Ben olsam 2. yi alırım Fps oyunları da oynuyorsan hiç düşünme bile. Alttakinin paneli TN panel çok hızlı ve kaliteli bir TN panele sahip.

Raxana

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Arda Karaosmanoğlu

Ekrandaki renk doğruluğu senin için çok önemli ise 1. olanı satın almanı öneririm. Renk doğrulu çok önemli değil ben zaten genelde oyun oynarım diyorsan alttakini öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alttaki monitorün daha eski bir modelini kullanıyorum, Her şey gayet güzel. Abimde ise üstteki monitor var o da memnun açıkcası eğer oyun oynanayacaksan pek bir şey fark etmiyorsun. Bundan dolayı 2. nin hz değeri daha yüksek olduğundan oyun için daha iyi olacaktır.

Şunu da unutma, oyunlarda eğer oyunlarda FPS'in düşükse yüksek Hz değerlerinden ya yararlanamazsın ya da görüntüde sorunlar oluşur. Bu sorunun oluşmaması için FreeSync teklonojisi yazılımsal olarak kaç fps alıyorsan o Hz değerine monitörünü otomatik ayarlar. Ekran kartın NVDIA ise ve monitor de G-Sync varsa donanımsal olarak bu sorunların önüne geçilebilinir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,287
Üyeler
164,643
Son üye
Alperenvw
Top Bottom