Arama sonuçları: *

1. E

Neden bu kadar ucuz ?

eth kazımı ıcın almayı dusunuyordum o yusden burdan actım
  2. E

Neden bu kadar ucuz ?

https://en-games.com/ bu safya ne kadar guvenılır acaba cunku sanırım gercekten bayagı ucuz kart sunuyorlar ınsan bole olunca korkuyor
  3. E

MSI GeForce RΤX 3060 Ventus 3X OC 12GB GDDR6 GPU

MSI GeForce RΤX 3060 Ventus 3X OC 12GB GDDR6 GPU bu karttan almanyadan almayı dusunuyorum mınıng de ısıme yararmı bırde tr dekı fıyatları nedır bunun
  4. E

5 Tane RTX3080 ile mining yaparsam ne kadar kazanırım?

site için dolandırıcı dıoyorlar bu kadar ucuza olmaz dıyorlar ama
  5. E

anlamadım ama site dolandırıcı mı ?
  6. E

cevap ıcın tesekkur ederım vat oduyorsak burda gumrukte ektra bır malıyet cıkıyormu bıze ?
  7. E

hangı ulkeden alıyorsun ve ulkye nası sokacaksın acaba cunku cok uygun fıyatlar gercekten
  8. E

Ehterium bitecekmi..

Herkesin merak ettiği konu sanırım bu yaz ayı bitecek söylentilerinin olması konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirme yapabilirmi ?
  9. E

Etherium mining hakkında..

Etherium için 30 bin tl niz olsa nasıl bir sistem kurarsınız sıfır yada ikinci el bilgileriniden faydalanmak isterim, birde hazır bi sistem var 30 bine 130 mh diyor ayda 3000 tl getırısı var dıyor buna yorumlarınız nasıl olur Sistem 1 - Msi rx 580 8gb 2 adet kart 1 aylık bu iki kart Saphir 5600...
  10. E

30 bine nasıl bır mining sıstemi kurulabılır

Ya 1617879040 evet yazmamısım mınıng yapmak ıstıyorum ama bılgılerınızden faydalanmak ısterım 1617879931 evet
  11. E

30 bine nasıl bır mining sıstemi kurulabılır

Merhabalar 30 bın tl var bana mantıklı bı civarda bı sistem kursanız neler alırsınız acaba yardımcı olabılcek olursa sevinirim, ikinci el hazır sıstemde olur ama hangı anakart hangı ekran kartı hangı sogutucu ws iyi gunler dilerim
Top Bottom