Neler Yeni

5 Tane RTX3080 ile mining yaparsam ne kadar kazanırım?

tamer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
tamer mercan
Çok teşekkür ederim. Acaba kullanabileceğim Anakart,İşlemci,PSU fiyat performans olarak ne olmalı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam overclock hakkında pek bir bilgim yok şu an elimdeki sistemle geleceğe yatırım olarak RVN kazıyorum Pek bir kazancı yok şu an fakat ilerde gerçekten iyi bir fiyata geleceğini düşünüyorum. ytd

Maalesef bir bilgim yok :/
nasıl almayı planlıyosun tanıdığın mı getiricek fiyatlar gereğinden fazla ucuz geldi de bana

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.
nasıl almayı planlıyosun tanıdığın mı getiricek fiyatlar gereğinden fazla ucuz geldi de bana
Hocam normal bir şekilde sipariş etmek istiyorum, o siteyi örnek olarak koydum zaten Amazon gibi yerlerden almak daha güvenli.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Dostlar yurt dışından 5 adet 3080 Satın alıp Mining yapmak istiyorum ufak bir hesaplama yaptım 3 ay içinde kendini amorti ediyor ve daha sonra aylık 10300 lira kazandırıyor sizce yapmak mantıklı mıdır ? (kart kalmadı moruk vb şeyler yazmayın lütfen :D)
Kart: https://en-games.com/index.php?route=product/product&product_id=11999

@Etheryum @Litecoin

Elektrik masrafını katmadım.
@Toxpox un attiği ss e baksana site scam miş o.O2

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.

tamer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
tamer mercan
bruh

Temmuz ayında eth mining bitecek deniliyor Temmuzdan sonra kazabileceğim tek coin olarak RVN mi var?
hyr birsürü coin var hatta isminde coin olanların yüzde 90ından fazlası kazılabiliyor diye biliyorum

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.
hyr birsürü coin var hatta isminde coin olanların yüzde 90ından fazlası kazılabiliyor diye biliyorum
CTXC coin gunluk 35 dolar veriyor ETH ise 45 dolar. eğer etherium mining biterse temmuzda CTXC mining ile ayda 6bin lira civarı kazanmaya devam ederim diye düşünüyorum.

CTXC coin gunluk 35 dolar veriyor ETH ise 45 dolar. eğer etherium mining biterse temmuzda CTXC mining ile ayda 6bin lira civarı kazanmaya devam ederim diye düşünüyorum.
6Bin lira bile pasif bir gelir olarak fazlasıyla iyi.

equinoxx

80+ Bronze

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(
5 kart 30K dan sonra okumadım

erengil

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
orcun erengil

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
Dostlar yurt dışından 5 adet 3080 Satın alıp Mining yapmak istiyorum ufak bir hesaplama yaptım 3 ay içinde kendini amorti ediyor ve daha sonra aylık 10300 lira kazandırıyor sizce yapmak mantıklı mıdır ? (kart kalmadı moruk vb şeyler yazmayın lütfen :D)
Kart: https://en-games.com/index.php?route=product/product&product_id=11999

@Etheryum @Litecoin

Elektrik masrafını katmadım.
Mining tahminimce bu yaz da sürecek. Yaz sonuna doğru değersizleşicek ve eski halini alacak. Ancak piyasa bu yıl aynı kalacak. Bence mining yapın sonra kartları satın.

equinoxx

80+ Bronze
cevap ıcın tesekkur ederım vat oduyorsak burda gumrukte ektra bır malıyet cıkıyormu bıze ?
sanmıyorum çıkacağını hocam ancak yine bir siteye mesaj atmanızda fayda var tabii ki.

Top Bottom