Uv Ve OC hakkında pek bilgim yok ama hangi coini kazcaksınız ?bir yerden başlamak istiyorum ve de hiç tecrübem yok özelden veya buradan farketmez programları nasıl indireceğim, nasıl Uv ve OC yapacağım hakkında bilgilendirebilir misin?
dediğim gibi hangisinin karlı olacağını bilmiyorum, önce biraz deneme yapmak istiyorum kaç MH alırım sıcaklıklar ne olur gibiUv Ve OC hakkında pek bilgim yok ama hangi coini kazcaksınız ?
en çok bilinen RVN fakat ne kadar karlı bilmiyorumUv Ve OC hakkında pek bilgim yok ama hangi coini kazcaksınız ?
rvn kazarsan 20mh/s olarak gosteriyor internette ne kadar dogru bilmiyorum gunluk bana 1050ti ile 3 dolar yakın getiriyordediğim gibi hangisinin karlı olacağını bilmiyorum, önce biraz deneme yapmak istiyorum kaç MH alırım sıcaklıklar ne olur gibi
dediğim gibi denemek istiyorum sadecervn kazarsan 20mh/s olarak gosteriyor internette ne kadar dogru bilmiyorum gunluk bana 1050ti ile 3 dolar yakın getiriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
rvn fiyati cok duştu şuanda
hangi kazıcıyı, poolu kullanmalıyımrvn kazarsan 20mh/s olarak gosteriyor internette ne kadar dogru bilmiyorum gunluk bana 1050ti ile 3 dolar yakın getiriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
rvn fiyati cok duştu şuanda
binance hesabınız varmıdediğim gibi denemek istiyorum sadece
nbminer oneririmaçacağım
miner için link verebilir misiniz?
teşekkür ederimlink buReleases · NebuTech/NBMiner
GPU Miner for ETH, RVN, BEAM, CFX, ZIL, AE, ERGO. Contribute to NebuTech/NBMiner development by creating an account on GitHub.github.com
bu videoyu izleyerek yapabilirsiniz güzelce anlatiyo sizin icin daha faydalı olur