Neler Yeni

1650 Super Mining Performansı ve 2 Haftalık Deneyimim (YTD)

!Mustafa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Mustafa Topcu
Bende kazıyordum bi ara power limit 75 çekiyordum core aynı kalıyordu 1251 memory veriyordum aynı bu mh larda kazıyordum deneyebilirsiniz.

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Peki sence tek kartla ravencoin kazmak mantıklı mı? Yaptığına değer mi?
Normalde değer ama 1-2 gündür sitede bir sorun olduğunu umuyorum. Ya çok fena nerf yedi yada sitede bir problem var.
T-rex in indirme bağlantısını özelden ulaştırabilme şansın var mı dostum? AMD ekran kartıyla kazacağım T-rex nvidia için mi?
T-Rex Nvidia için. AMD için Lolminer kullanabilirsin.

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN
Şuan siteyle alakalı bir sorun var. Onun tam sebebini öğrenip çözüme kavuşturursam rehber yapabilirim.
Hem AMD hem Nvidia kartlar için bir rehber yapabilirseniz çok iyi olur.

RidenLive

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Berat
Normalde değer ama 1-2 gündür sitede bir sorun olduğunu umuyorum. Ya çok fena nerf yedi yada sitede bir problem var.

T-Rex Nvidia için. AMD için Lolminer kullanabilirsin.
ben nbminer kullanıyorum ravencoin kazmak için fark etmez sanırım

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Normalde detaylı bir rehber hazırlayacaktım ama RVN kazan miningciler çok arttığı ve RVN 1 ayda 10 kat değer kazandığı için, RVN kazancı nerf yedi. Alternatif coinlere yönelmeniz gerekiyor.

Destekten aldığım geri dönüş;
We have not changed anything. However, a lot of miners in the world are now mining Ravencoin. The network hashrate and network difficulty have grown too much recently. That's why you get less with the same hashrate.

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
EFE ÖGÜT
Normalde detaylı bir rehber hazırlayacaktım ama RVN kazan miningciler çok arttığı ve RVN 1 ayda 10 kat değer kazandığı için, RVN kazancı nerf yedi. Alternatif coinlere yönelmeniz gerekiyor.

Destekten aldığım geri dönüş;
We have not changed anything. However, a lot of miners in the world are now mining Ravencoin. The network hashrate and network difficulty have grown too much recently. That's why you get less with the same hashrate.
Başka bi yerden yapmak mümkün değil mi?

Stwos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Mert Gülenay
GTX 1650 Süper ile mining yapan sabır taşıdır

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası