T-rex in indirme bağlantısını özelden ulaştırabilme şansın var mı dostum? AMD ekran kartıyla kazacağım T-rex nvidia için mi?
Normalde değer ama 1-2 gündür sitede bir sorun olduğunu umuyorum. Ya çok fena nerf yedi yada sitede bir problem var.Peki sence tek kartla ravencoin kazmak mantıklı mı? Yaptığına değer mi?
T-Rex Nvidia için. AMD için Lolminer kullanabilirsin.T-rex in indirme bağlantısını özelden ulaştırabilme şansın var mı dostum? AMD ekran kartıyla kazacağım T-rex nvidia için mi?
Hem AMD hem Nvidia kartlar için bir rehber yapabilirseniz çok iyi olur.Şuan siteyle alakalı bir sorun var. Onun tam sebebini öğrenip çözüme kavuşturursam rehber yapabilirim.
ben nbminer kullanıyorum ravencoin kazmak için fark etmez sanırımNormalde değer ama 1-2 gündür sitede bir sorun olduğunu umuyorum. Ya çok fena nerf yedi yada sitede bir problem var.
T-Rex Nvidia için. AMD için Lolminer kullanabilirsin.
Başka bi yerden yapmak mümkün değil mi?Normalde detaylı bir rehber hazırlayacaktım ama RVN kazan miningciler çok arttığı ve RVN 1 ayda 10 kat değer kazandığı için, RVN kazancı nerf yedi. Alternatif coinlere yönelmeniz gerekiyor.
Destekten aldığım geri dönüş;
We have not changed anything. However, a lot of miners in the world are now mining Ravencoin. The network hashrate and network difficulty have grown too much recently. That's why you get less with the same hashrate.
Neden?GTX 1650 Süper ile mining yapan sabır taşıdır
4 GB VRAM ile nasıl düşüyor havuzaNeden?
Başka bir siteden denemedim henüz ama büyük ihtimal değişen bir şey olmaz.Başka bi yerden yapmak mümkün değil mi?
Alt coin kazıyorsun. ETH değil.4 GB VRAM ile nasıl düşüyor havuza
Nerf ün kaldırılma ihtimali vs. olmazmıBaşka bir siteden denemedim henüz ama büyük ihtimal değişen bir şey olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alt coin kazıyorsun. ETH değil.
Sanmam. Değeri çok fazla arttı. Haliyle kazıcıları da arttı.Nerf ün kaldırılma ihtimali vs. olmazmı