ErenROG
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 7
Dahası
Yatırım tavsiyesi değildir!
ETH için 4GB ekran kartı lazım. Bitcoin için Bitminer lazım, ekran kartlarıyla kazılmıyor BTC. RVN'yi ise en kârlı o olduğu için seçtim.Peki neden RVN tercih ettin yani neden bunca kişi etherium bitcoin vs kazıyor onlar daha karlı değil mi
Bu piyasada elektrik faturası hiçbir zorluk çıkartmıyor.Elektrik faturası bir tık yüksek gelebilir hocam bilginize (eth 4gb kartlarla kazılmıyor hocam)
Elektrik masrafım aylık 7.20$ o da tüm gün açık tutarsam. Getirisinin yanında götürüsü hiçbir şey.Elektrik masrafını hesapladım mı peki?
Yaş çok sıkıntı olmuyor. Hesabı anne babanın üstüne açsan olur.Aynen gerek yaşımdan kısmen ekran kartımdan bu işten elendim diyebiliriz yinede genel kültür amaçlı biraz daha araştırıcam şimdi aklımda alım satım yapma var yurtdışından getirtip burda satmak gibi
Aylık 400 lira için güzelim kartı öyle bir yorarım ki Ayrıca boş boş duracağına kazım yapsın bir zararı yok. Oyun oynarken vs. kapatıyorum, genelde yatarken veya dizi falan izlerken açık oluyor.230 TL'cik için güzelim kartı yorduğuna değmez.
Edit: RVN'nin artmasıyla birlikte aylık kazancım 40$'dan 100$'a çıktı.
1RVN = 0.25$
Düşmesini bekliyorum ama bakalım.
YTD
Yoo kafama göre kazıyorum. Ortalama 2-3 günde 50RVN'ye ulaşıyorum.Minig süreni arttırdın mı hala aynı mı? Güncel bilgi verir misin?
5500XT 4GB,1650S e göre daha fazla mı kazım yapar? Yoksa aynımı olurYoo kafama göre kazıyorum. Ortalama 2-3 günde 50RVN'ye ulaşıyorum.