2miners da 2 saat 20 dakika kazım yapmışım 0.000199 kazmışım. Ethermine de 2 saat 20 dakika kazım yaptım 0.00019 kazmışım aynı yani bendeBol kazançlar.
2miner'da kaç saat kazdığınızı ve ne kadar kazandığınızı ethermine ile karşılaştırın.
Aynı süre kazın ethermineda da hangisi daha kazançlıysa ona geçin.
siz kaç alıyorsunuzHocam kazmaya başladım Driver gerçekten çözüm oluyor teşekkürler
Hocam 9 saatten beri Kasım'da şuan 0.00084 gelmiş bana neden o kadar az 48mh kazıyor.2miners da 2 saat 20 dakika kazım yapmışım 0.000199 kazmışım. Ethermine de 2 saat 20 dakika kazım yaptım 0.00019 kazmışım aynı yani bende
Mesaj otomatik birleştirildi:
siz kaç alıyorsunuz
11tl kazmış 9 saatte biraz az gibi bilmiyorumHocam 9 saatten beri Kasım'da şuan 0.00084 gelmiş bana neden o kadar az 48mh kazıyor.
ben 3 saat 10 dakika kazdım 3.28tl gelmiş benimki de azSizde nasıl hocam bence de az bu değerler.
şuan bıraktım ben toplam 5 saat kazdımSenin ki daha da az normal mi acaba diyeceğim de bilemedim sen ne zamandır kazıyorsun hocam.
22Ethereum yerine RVN coin kazmayı deneyin kaç MH aldığınızı söyleyin.
ben satmayı düşünüyorum mining yapılmadığın da kullanıcaktım ama yapılıyorsa satarım beklerim fiyatların düşmesini mining yapılmış kart satmıyım şimdi 5 saat deneme yaptık bir şey olmaz sanırımBen devam ediyorum hocam yine az değil belki zamanla düzelir
Alternatif olarak nicehash bakabilirsiniz. İsteğe göre işlemciyi de kullanıyor.Ben devam ediyorum hocam yine az değil belki zamanla düzelir