Öneri GTX1650 ile mining yapmalı mıyım? l ne kazanırım?

AKAsienna

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
254
Öncelikselen herkese hayırlı ramazanlar;
Mining hakkında kafamda deli sorular var cevaplarsanız sevinirim;

-Gtx 1650 ile mining yapmalı myım? Ne kazanırım? Ne kadar giderim olur?

-Gtx 1650 kaç Mh/s verir (RVN düşünüyorum daha iyi öneriniz varsa buyurun.)

-Amacım günde 10-15 saat gibi sürelerle aralıksız kazı yapmak değil; yani bunu bir iş olarak yapmayacağım; Amacım yaklaşık 10-15 ay gibi bir sürede kartı amorti etmek (kart 1800tlye geldi(PNY Gtx1650 Dual Fan))

-bu düşüncemin bir diğer sebebi ise bu sistemi aldım fakat hardcore oyuncu değilim(yani oynadığım oyun haftada 10 saati geçmez) bu yüzden kart boşta duracağına bu tarz bi ekstra gelir kaynağı neden olmasın.

-Bu kart ile ETH kazabilir miyim(kimisi diyor 4gb ile kazamazsın, kimisi diyor ETH zorlaştı zaten Mh'ın düşük olur kar etmezsin)? aydınlatırsanız sevinirim

-Kartın halihazırda 23 ay garantisi var hardcore kazmayacağım ama hadi diyelim bir şey oldu karta, garantide sorun çıkarmı ("sen bununla mining yapmışsın biz bunu yapamayız garanti dışı bu"derler mi?)?

-Ne kadar mantıklı olur bilmem ama benim düşüncem şu yönde; 2 saatlik periyotlarla günde 6 saat kazmak istiyorum, kartı çok yorar mı?(öldürür mü?)

Tüm cevaplarınız için şimdiden teşekkürler ❤️

Yanlış Bilgilendirme//4GB Vram'li Ekran Kartları ile RVN gibi coiniler kazılabiliyor
Kazamassın

-Kartın halihazırda 23 ay garantisi var hardcore kazmayacağım ama hadi diyelim bir şey oldu karta, garantide sorun çıkarmı ("sen bununla mining yapmışsın biz bunu yapamayız garanti dışı bu"derler mi?)?
Derler, PNY'nin mining toleransı yok, Abdullah abi PNY ekran kartıyla yaptığı f/p sistemi videosunda bahsetmişti.

yani ciddi bir arıza yapar mı bozulur mu?
UV ile karta fazla giren voltajı azaltıp ısıyı düşürürsün, bu da ileride oluşacak sorunların önüne geçer.
Yapmazsan PCB çatlaması, VRAM'lerin zarar görmesi vs. bir sürü ihtimal var.

2x 1050ti var bende şuan birisiyle rvn kaziyodum bıraktım artık doge kazıyorum sonra btt kazıyorum 2 nciyle 68 70 derecelerde dolaşıyo
gunde 25 30 tl getirisi var YTD işe cok hevesliysen istersen kazım yap

2x 1050ti var bende şuan birisiyle rvn kaziyodum bıraktım artık doge kazıyorum sonra btt kazıyorum 2 nciyle 68 70 derecelerde dolaşıyo
gunde 25 30 TL getirisi var YTD işe cok hevesliysen istersen kazım yap
bir yerden başlamak istiyorum ve de hiç tecrübem yok özelden veya buradan farketmez programları nasıl indireceğim, nasıl Uv ve OC yapacağım hakkında bilgilendirebilir misin?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,651
Üyeler
186,651
Son üye
yıldız koyun
Geri