Arama sonuçları: *

1. Sıpekular

Yardım Merhaba Apple Resmi Sitesinden Alışverişle İlgili Yardım Edebilir Misiniz?

nasıl kapattı hocam anlamadım? Ürünü alırken sorun vermez miydi o zaman
  2. Sıpekular

Yardım Merhaba Apple Resmi Sitesinden Alışverişle İlgili Yardım Edebilir Misiniz?

Öncelikle merhaba hepinize. Benim sorunum şu: Apple'ın resmi sitesinden ürün aldım ancak bunu taksitlendirmeyi unuttuğum için tek çekim aldı. Ben bu siparişi iptal edip taksitli şekilde yeniden almak istiyorum. Ancak ben siparişi konuk hesaptan yaptım. Tek çekim yaptığımı fark ettiğime ise...
  3. Sıpekular

Telefonumun Killidini Açamıyorum?

SIM kartını takamıyorum eski telefonların hepsinin bişeysi bozuk.
  4. Sıpekular

Arkadaşlar hallettim sanmıştım ancak bir sorun daha var. Telefonu sıfırladım şuan kurulum ekranındayım, devam etmek için yine desen istiyor ya da Google hesabıyla giriş yapmamı istiyor. Ancak Google hesabımda iki adımlı doğrulama olduğu için ona da giriş yapamıyorum. Başka yol kalmadı galiba.
  5. Sıpekular

Teşekkürler. Hallettim.
  6. Sıpekular

Samsung A23.
  7. Sıpekular

Tam olarak nasıl yapılıyor detaylı anlatabilir misiniz? Kapatmayı başardım ama açılırken hangi tuşlara basmam lazım bimiyorum.
  8. Sıpekular

Arkadaşlar merhabalar. Telefonumu yeniden başlattım, başlattığımda desen istedi ve deseni doğru girdiğime emin olmama rağmen kilidi açılmıyor. Şuan 30dk kilit yedi çok panik oldum lütfen yadım edin. Ben bu telefonu sıfırlamak istiyorum ama telefonu kapatmak için de desen istiyor napmam lazım...
  9. Sıpekular

Telefonumda Wi-Fi'ye Bağlanamıyorum Sebebi Ne Olabilir?

Hepinize iyi akşamlar arkadaşlar. Sorunum şu: Evdeki Wi-Fi'ye bağlanamıyorum. Bu sorunun benim telefonumdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü evdeki diğer telefonlar aynı zamanda internete bağlanabiliyor. Bunun herhangi bir sebebi olabilir mi acaba? Telefonum Samsung A23.
  10. Sıpekular

Peluş Yastık vs. Şeyler Alabileceğim Site Var Mı?

Merhaba arkadaşlar. Bir arkadaşıma peluş yastık almayı düşünüyorum fakat Trendyol Hepsiburada gibi yerlerdeki ürünler ve değerlendirmeleri bana hiç güven vermedi. Bu tür şeyler satan, güvenilir bir site var mıdır bildiğiniz?
  11. Sıpekular

Uygun Fiyata NBA Ürünleri Alabileceğim Bir Site Var Mı?

Arkadaşlar NBA ürünleri almak istiyorum ancak formalar çok pahalı. Uygun fiyata çok kalitesiz olmayan forma alabileceğim site var mıdır? Sweat ve tişörtü usateamfans sitesinden almayı düşünüyorum. Daha önce bu siteden alışveriş yapmış olan var mı? Önerir misiniz?
  12. Sıpekular

Haylou Solar LS05 nasıldır?

Arkadaşlar akıllı saat almayı düşünüyorum ancak pek bir bilgim yok bu konuda. Haylou Solar LS05 nasıldır yardım ederseniz sevinirim. Aradığım özellikler müzik kontrol edebilmek, arama gelince titreşmesi ve cevaplayabilmemiz, mesaj gelince mesajı görebilmemiz gibi şeyler. Kalp ritmi gibi...
  13. Sıpekular

Google Authenticator kodlarım silindi.

Yok mu hocam bir yolu 1664816393 Düzeltilemez mi
  14. Sıpekular

Google Authenticator kodlarım silindi.

Arkadaşlar telefonumu sıfırladım daha yeni ve Discord'da iki aşamalı doğrulama açıktı. Ama Google Authenticator kodları gittiği için hesabıma giriş yapamıyorum. Bunu düzeltmenin yolu var mıdır?
  15. Sıpekular

NBA 2K MOBILE Çökme Sorunu

Merhaba arkadaşlar. NBA 2K MOBILE oyununda çökme sorunu yaşıyorum. Google Play Store verisi silme, uygulamayı silme gibi şeyleri denedim. Oyun "loading" ekranında iken çöküyor ve herhangi bir hata mesajı, kodu vb. göstermiyor. İnternette bir çözüm bulamadım. Burada bilen birisi yardımcı olursa...
  16. Sıpekular

Öneri 3500-4000 ₺ Telefon Önerisi

Teşekkür ederim.
  17. Sıpekular

Öneri 3500-4000 ₺ Telefon Önerisi

Samsun A23 aldım hocam. Teşekkürler öneriniz için.
  18. Sıpekular

Neden fazla kilolu görünüyorum?

Çok eski konuya mesaj atmamaya dikkat edelim hocam. 2021 Haziran'ında Kick-Boks'a başladım. Şuan 69 kiloyum. Yapı olarak güzel bir değişim oldu. Kas kütlesi kazandım. Vücudum sıkılaştı. Özgüvenim arttı. Özgüvenle orantılı olarak mutluluğum da arttı. 1654525995 Forum kurallarınızı okumanızı...
  19. Sıpekular

İthalatçı Garantisi Sorun Yaşatır Mı?

A23 sipariş ettim. Teşekkürler.
  20. Sıpekular

İthalatçı Garantisi Sorun Yaşatır Mı?

Hocam çok kararsızım. Herkes farklı bir şey söylüyor.
Top Bottom