Arama sonuçları: *

1. Hw-Rotu

Çözüldü✓ HZ seçme seçeneği yok

Ekran kartım anlam veremediğim bir şekilde devre dışı kalmış aygıt yöneticisinden baktım.
  2. Hw-Rotu

AMD adrenalin sürümü kurulu, gelişmiş görüntü ayarlarına baktım da bir şey anlamadım.
  3. Hw-Rotu

Bugün ASUS VP249QGR 144Hz 1ms modelini aldım fakat hz seçemiyorum, "Microsoft temel görüntü sürücüsü cihazına bağlı" diyor.
  4. Hw-Rotu

Papara ile para iadesi

Papara ile Trendyol üzerinden alışveriş yaptım. Alışverişi iptal ettim fakat 30 tl cashback verdiği için para iadesi yapar mı diye düşünüyorum. Sizce yapar mı?
  5. Hw-Rotu

StarWars Battlefront 2 oyun içerisinde imleç ekranda kalıyor.

Battlefront 2 şimdi yükledim açtım, maça falan girdim ama imleç ekranda kalıyor ekranı döndüremiyorum. 1674333366
  6. Hw-Rotu

XBOX'tan indirdiğim oyunu steam'den alırsam tekrar yüklemem gerekir mi?

Sanırım DLC ler de gidiyor.
  7. Hw-Rotu

XBOX'tan indirdiğim oyunu steam'den alırsam tekrar yüklemem gerekir mi?

Merhaba, ben XBOX Game Pass satın aldım, Forza Horizon 4 yükledim ama Steam'DE 30 TL olmuş Steam'den almak istiyorum sonsuza kadar oynamak için. Steam'den aldığım zaman tekrar yüklemem gerekir mi oyunu?
  8. Hw-Rotu

En sevdiğiniz lider (Atatürk dışında)

Metehan tabi ki.
  9. Hw-Rotu

Bacagim kasiniyor kaşıdıkça elime kıllarım geliyor

Hastaneye gitmelisin. Burada verilen cevaplar kafani karıştırabilir.
  10. Hw-Rotu

Saber RGB sizce alınır mı?

Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum, klavyeyi bükünce gıcırdama sesi geliyor, 1 tane tuşun sesi farklı çıkıyor. Onun haricinde güzel bir klavye. Alacaksan uygulaması var orada daha çok modu var bakabilirsin.
  11. Hw-Rotu

Meslekten Anadoluya geçince bölüm derslerinin puanları silinir mi?

Merhabalar, ben Anadolu Lisesinden Meslek Lisesine geçiş yaptım pişman oldum. Yarın meslek lisesine özel dersten sınav olacağım, ve hiç bir şey bilmiyorum. Tekrar Anadolu Lisesine nakil aldırmıştım 1 hafta sonra açıklanacak. Anadolu Lisesine geçince bu olacağım sınavın puanı silinir mi? (Dersi...
  12. Hw-Rotu

Gamepower medusa 7.1 alınır mı?

Ben kullanıyorum güzel sesi falan fakat miktorofon'un plastiği bir süre sonra eskiyor ve yırtılıyor.
  13. Hw-Rotu

Windows 11 kurunca oyunlarım gidermi?

Ben 27 haziran'da windows 11 çıkınca indireceğim. Oyunlarım gidermi?
  14. Hw-Rotu

Yardım Sata power kablosunu bulamadım

Sata power kablosunu aradım bulamadım. Psu: https://www.hepsiburada.com/aerocool-vx-plus-400w-guc-kaynagi-ae-vxp400-pm-HB00000GU3RY?wt_gl=cpc.6802.dsa.elk.it-bilgisayar-bilesenleri&isFashion=true&gclid=Cj0KCQjwzYGGBhCTARIsAHdMTQwn-NVmrWUEJyj7wBYtF9ySVeavytT2WD0YAnBmn_UkvH3Gzb6X7AQaAhHbEALw_wcB
  15. Hw-Rotu

Twitch prime abonelik abonelik 8 tl`mi 30tl`mi

Bugün prime ile abone oldum ama abone kısmında "aboneliği devam ettirin 31,99" yazıyor 8 tl`mi keser 30 tl`mi?
Geri