Papara ile Trendyol üzerinden alışveriş yaptım. Alışverişi iptal ettim fakat 30 tl cashback verdiği için para iadesi yapar mı diye düşünüyorum. Sizce yapar mı?
Merhaba, ben XBOX Game Pass satın aldım, Forza Horizon 4 yükledim ama Steam'DE 30 TL olmuş Steam'den almak istiyorum sonsuza kadar oynamak için. Steam'den aldığım zaman tekrar yüklemem gerekir mi oyunu?
Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum, klavyeyi bükünce gıcırdama sesi geliyor, 1 tane tuşun sesi farklı çıkıyor. Onun haricinde güzel bir klavye. Alacaksan uygulaması var orada daha çok modu var bakabilirsin.
Merhabalar, ben Anadolu Lisesinden Meslek Lisesine geçiş yaptım pişman oldum. Yarın meslek lisesine özel dersten sınav olacağım, ve hiç bir şey bilmiyorum. Tekrar Anadolu Lisesine nakil aldırmıştım 1 hafta sonra açıklanacak. Anadolu Lisesine geçince bu olacağım sınavın puanı silinir mi? (Dersi...
Sata power kablosunu aradım bulamadım.
Psu:
https://www.hepsiburada.com/aerocool-vx-plus-400w-guc-kaynagi-ae-vxp400-pm-HB00000GU3RY?wt_gl=cpc.6802.dsa.elk.it-bilgisayar-bilesenleri&isFashion=true&gclid=Cj0KCQjwzYGGBhCTARIsAHdMTQwn-NVmrWUEJyj7wBYtF9ySVeavytT2WD0YAnBmn_UkvH3Gzb6X7AQaAhHbEALw_wcB