Gamepower medusa 7.1 alınır mı?

bu fiyata alınabilecek saglam bi kulaklık mı?
gamepower kesinlikle alınmaz benim medusa 7.1 im var kulaklık pedleri hep soyuldu mikrofonu güzeldi ama bozuldu ve ben bu kulaklığı dikkat ederek kullandım daha 1.5 yıl olmadı

Ben kullanıyorum güzel sesi falan fakat miktorofon'un plastiği bir süre sonra eskiyor ve yırtılıyor.

Alınmaz çöp bir ürün. Rahat desen değil, kaliteli desen o da değil, 7.1 tırt, ses kalitesi tırt.

Neri alınır arkadaş. Markanın kendisi bile kalitesiz.

Ben yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum . Gayet iyi kulaklık . F/P kulaklık . Pedlerde soyulma falan olmadı ben dikkatli kullanıyorum , mikrofon kalitesi çok iyi o fiyattaki kulaklıklara göre , ses kaliteside tatmin edici .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alınmaz çip bir ürün. Rahat desen değil, kaliteli desen o da değil, 7.1 tırt, ses kalitesi tırt.

Neri alınır arkadaş. Markanın kendisi bile kalitesiz.
Bazı yerlerde hatanız var . 200 TL'ye daha ne kadar kaliteli olabilirki . F/P kulaklık

Ben yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum . Gayet iyi kulaklık . F/P kulaklık . Pedlerde soyulma falan olmadı ben dikkatli kullanıyorum , mikrofon kalitesi çok iyi o fiyattaki kulaklıklara göre , ses kaliteside tatmin edici .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bazı yerlerde hatanız var . 200 TL'ye daha ne kadar kaliteli olabilirki . F/P kulaklık
Aynen baya f/p aynen.

bu ikisi bin kat daha iyi ve kaliteli.

Aynen baya f/p aynen.

bu ikisi bin kat daha iyi ve kaliteli.
Birisi 280 tl , diğeri 160 . 280 tllikle karşılaştırmanız bile hata arada 80 tl fark var . 160 tllikin pedleri bile hiç iyi durmuyor max 3-4 aya soyulur

12) C4, çöp gibi bilgi içermeyen tabirler kullanmak.
Gamepower Kizaru öneririm 2.5 yıldır kullanıyorum mikrofonu çok çok iyi, müzik kalitesi ve ses yüksekliği iyi ayrıca 7.1 i de iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,205,200
Üyeler
192,644
Son üye
worstdev
Geri