Arama sonuçları: *

1. K

FPS ÇOK DÜŞMESEDE DONMA VAR?

yok hayır 1760485542 klavye kulaklık fare hepsi kablosuz hocam logitech g309 fare stellseris nova5 artcis kulaklık reddragon k530rpo klavye
  2. K

çözüm yok sanırsam ? :D
  3. K

evet kurulu hocam
  4. K

BİOS güncel biraz daha detaylı açıklayabilir misiniz teşekkürler.
  5. K

XMP ayarları şuan kapalı halde bende biosu defaulta çekmiştim..
  6. K

EXPO ddr5 için değilmi hocam?
  7. K

Arkadaşlar yeni bir sistem topladım ve lol.valorant gibi oyunlar oynuyorum sadece zaten. Sistem Özelliklerine Gelicek Olursak Şöyle; İşlemci:AMD Ryzen 7 5700x Ekran Kartı: NVİDİA Geforce RTX 5060 RAM: 8X2 3600MHZ DDR4 ANAKART: MSİ B550 GAMİNG PLUS PSU: 750+ GOLD DEPOLAMA: 500GB M2 SSD MONİTÖR ...
  8. K

ASUS FREESYNC G-SYNC EKRAN GİTMESİ SORUNU

Arkadaşlar hepinize iyi forumlar ASUS ROG STRİX XG27VQ mönitör sahibiyim ama bugün ayarlarıyla oynadım ve freesync kapattım ve açtım daha sonrasında ise freesync açık iken oyuna girdiğimde mesela valorant lol olsun tam ekran modunda oyun herhangi bir menüye tıkladığım zaman siyah ekran...
  9. K

İYİ SİSTEM DÜŞÜK FPS

Throttle indirdim ilk olarak kitli açılmıyor sonra inteli de indirdim ordada kitli 1618316061 A Aynı model bilgisayar mı?
  10. K

İYİ SİSTEM DÜŞÜK FPS

fivr noktasına geldiğimde kilidi kaldıramıyorum ?
  11. K

İYİ SİSTEM DÜŞÜK FPS

Sizdemi böyle düşük fpsler alıyordunuz ve düzeldi mi
  12. K

İYİ SİSTEM DÜŞÜK FPS

Bu bilgisayarı ne zaman açarsam açayım öyle fark etmiyo 1gün beklesin açıyım giriyim gene aynı aralıksız 12 saat oynadığımdan değil ama
  13. K

İYİ SİSTEM DÜŞÜK FPS

Pil yüksek performansda. Enerji tasarrufu kapalı. Nvidia dan performans ayarları yapılı. Neden kaynaklı bende çözemedim :(
  14. K

İYİ SİSTEM DÜŞÜK FPS

Çatışmada bi anda bu fpslere düşüyo normal bişey değil bu sistemin asus tuf laptopu olan arkadaşım var cs de 150fps min
  15. K

İYİ SİSTEM DÜŞÜK FPS

Arkadaslar iyi forumlar birkaç gün önce Acer Nitro 5 aldım sistem özellikleri ise i5 10300h gtx 1650ti 8gb 2933mhz ram ve 256gb m2 ssd. Ama cs , valorant gibi oyunlarda low ayarlarda olmasına rağmen muadillerine göre çok düşük fps alıyorum. Driverlarım ve windows güncel. Dosya boyutu fazla...
Geri