İYİ SİSTEM DÜŞÜK FPS

Kemalsgo

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaslar iyi forumlar birkaç gün önce Acer Nitro 5 aldım sistem özellikleri ise i5 10300h gtx 1650ti 8gb 2933mhz ram ve 256gb m2 ssd.
Ama cs , valorant gibi oyunlarda low ayarlarda olmasına rağmen muadillerine göre çok düşük fps alıyorum.
Driverlarım ve windows güncel.
Dosya boyutu fazla gösterdiği için internete yükledim bazı fotoğrafları
--> https://hizliresim.com/yNkgBz

Ekler

• Adsız1.png
    Adsız1.png
    733.6 KB · Hit: 86
  • Adsız2.png
    Adsız2.png
    733.6 KB · Hit: 105
  • Adsız3.png
    Adsız3.png
    3.1 MB · Hit: 100
  • Adsız4.png
    Adsız4.png
    555.4 KB · Hit: 100
Arkadaslar iyi forumlar birkaç gün önce Acer Nitro 5 aldım sistem özellikleri ise i5 10300h gtx 1650ti 8gb 2933mhz ram ve 256gb m2 ssd.
Ama cs , valorant gibi oyunlarda low ayarlarda olmasına rağmen muadillerine göre çok düşük fps alıyorum.
Driverlarım ve windows güncel.
Dosya boyutu fazla gösterdiği için internete yükledim bazı fotoğrafları
--> https://hizliresim.com/yNkgBz
hocam bana düşük geldi ryzen 3 2200gli diğer apu sistemim daha yüksek fpsler alıyor

Çatışmada bi anda bu fpslere düşüyo normal bişey değil bu sistemin asus tuf laptopu olan arkadaşım var cs de 150fps min

Laptoplar bataryada düşük performans verirler, şarj cihazını takmadıysan takarak dene.
Güç planını yüksek performansa al.
Oyun ayarlarında dizüstü enerji tasarrufu açıksa kapat.
Nvidia denetim masasınında performans ayarlarını yap.
Henüz aklımda başka bir durum yok, bunları uygulayıp sorunu çözemezsen yaz başka şeyler bakalım.
Ekleme: Ayrıca sıcaklık durumun nedir? Isınan cihaz kendini korumak için performanstan kısabilir. Bir de şu yazıyı iliştireyim:

Pil yüksek performansda.
Enerji tasarrufu kapalı.
Nvidia dan performans ayarları yapılı.
Neden kaynaklı bende çözemedim :(

Throttle yapıyor işlemci, işlemcim aynı olmasa da throttle sorununu bende yaşıyorum.

Şu konudaki adımları baz alabilirsiniz.

Bu bilgisayarı ne zaman açarsam açayım öyle fark etmiyo 1gün beklesin açıyım giriyim gene aynı aralıksız 12 saat oynadığımdan değil ama

Geri