Arama sonuçları: *

1. GhosT__

2.el 3250ye gtx1050 li sistem mantıklımı

Dolar düşene kadar yazmışsın, doların düşeceğini düşünüyorsan almayabilirsin yada 2. el garantili ürünlere yönel ucuza bulursan gidip dene sıkıntı yoksa al.
  2. GhosT__

2.el 3250ye gtx1050 li sistem mantıklımı

Şaka gibi fiyat
  3. GhosT__

Asus TUF Gaming VG249Q1A 23.8” 1ms 165Hz Monitör Alınır mı?

Benim aldığım ürün iyi değildi ama senin alacağın daha iyi olabilir incelemesini yaptım zaten.
  4. GhosT__

Yarı Fiyatına Ölü Pikselli Monitör Alınır mı?

İyi fiyat bence de alınır sevisi arayın bilgi alın ölü piksel çoğalırsa garanti kapsamında tamir veya değişim oluyor mu diye kafanızda soru işareti kalmasın.
  5. GhosT__

Hazır sistem açıklama kısmında Yorumlarsanız sevinirim(VALO,csgo)

aynen mevcut duruma göre iyi denebilir.
  6. GhosT__

Abdullah yapmıştı 7000 e ne zamandı hatırlamıyorum yakın zaman diye kalmış aklımda 1623016042 maleseff
  7. GhosT__

pahalı yine de yakın zamanda 1660 super ryzen 5 sistem 7000 e satılıyordu.
  8. GhosT__

Ne oynayacağına bağlı e spor oyunlarında işini görür 165 fps verir ortalama.
  9. GhosT__

DA-MD1 Sistemi 2500 TL'ye satmayı düşünüyorum

Burası boşluğa dönmüş.
  10. GhosT__

Asus VG249Q1R Aldım Fakat 165 Hz Yapamıyorum

anladım dp ile 165 alırsınız, iade veya değişim yapmayı deneyin.
  11. GhosT__

Asus VG249Q1R Aldım Fakat 165 Hz Yapamıyorum

display portla mı bağladın?
  12. GhosT__

İncehesap Rezilliği / Kargo Kayıp

Büyük şanssızlık yaşamışsınız. Bende incehesaptan monitör almıştım iade ettim hiçbir sıkıntı olmadı şans demek ki.
  13. GhosT__

🔥DA SİSTEM V Resmi Olarak Duyuruldu🔥

Bence Amd ekran kartlı sistem gelecek.
  14. GhosT__

İnceleme Asus TUF Gaming VG249Q1A 23.8” 1ms 165Hz

Yasağın son günüydü kendim gittim ama kuryede çağırabilirsiniz dediler. Yoğunluğa göre kuryenin gelmesi zaman alıyor arayıp darlarsan erken gelebilirler belki. 1620595244 Bilmiyordum tecrübeyle öğrenmiş oldum iade felan kabul edilir mi edilmez mi stresi de cabası oldu , teşekkür ederim
  15. GhosT__

Kutusunu açmadan nasıl ürünü görebiliriz ki ben monitörü almadan önce incehesabı aradım. Ürünü açıp deneyeceğimi ürünü beğenmezsem veya bir sıkıntısı çıkarsa iade edip edemeyeceğimi sordum, sıkıntı yok dediler 14 gün iade hakkınız var ne zaman isterseniz o zaman yollayın dediler bende güvenerek...
  16. GhosT__

İnşallah hepimize.
  17. GhosT__

Kutuyu felan hiç çekmedim hocam unutmuşum :D 1620593794 Ne demek istediğinizi anlamadım hocam ben telefonla aradım iade etmek istediğimi söyledim.
  18. GhosT__

İlk incelemem hatam varsa kusura bakmayın. Ürün bu, ürünü doğru düzgün araştırmadan aldım acelem vardı pişman oldum . https://www.incehesap.com/asus-tuf-gaming-vg249q1a-23-8-ips-full-hd-gaming-monitor-fiyati-49390/ Eksileri: -Ürün internette incehesap hariç yerli yabancı hiçbir yerde...
  19. GhosT__

Yeni aldığım monitörü iade etmeli miyim?

Edit: İade ettim, ürünü teliyle poşetiyle zarar vermeden açmıştım aynen geri koydum toz bile yoktu, para halen yatmadı bankayı aradım 1 hafta içinde yatar dediler . Monitörde cızırtı ve ışık sızması var dedim müşteri hizmetleri gayet ilgiliydi talebimi ilettiler ürün incelendi kabul edildi.
  20. GhosT__

144hz ile 165hz Arasında Akıcılık Farkı Var mı?

Ben denedim pek bir fark göremedim neredeyse aynı.
Top Bottom