Abi sistemin fiyatı ne kadar olur ona göre para ayıracamLa havle
Maalesefİtopya'nın çöktüğünü iliklerime kadar hissedebiliyorum... Daha saniyesinde çökecek.
Gelsin bakalım bize de sadece videoyu izlemek düserDonanım arşivi hikayede paylaşıldı resmi olarak geliyor
Valla kimsede para yok deniliyor saniyede stok bitiyor ben anlamadım bu işi.Stoklar saniyede tükenecek
Alsatçılar alıyo ya hemen. Son sistemi alsam monitörü satardım 3500 liraya RX 5500xt sistemim olurdu şimdi sadece kart 6000tl ve ben APU topluyorumValla kimsede para yok deniliyor saniyede stok bitiyor ben anlamadım bu işi.
Çünkü güzel kardeşim karaborsacilar aliyor.Valla kimsede para yok deniliyor saniyede stok bitiyor ben anlamadım bu işi.
Fırsatçılar da vardırValla kimsede para yok deniliyor saniyede stok bitiyor ben anlamadım bu işi.
maalesef bu sorunu nasıl çözeceker bir şey ortada yok. Adam diyor ben aldım sonra da satıyorum kim ne karışabilir diyor Bence çok konuşup ta burada insanlarım moralini bozmayalım. Satış yapan siteler veya şirketlerin çözüm bulmaya çalışacağı bir durum.İtopya ile çıkarırsa yine site cokucek ve ihtiyaç sahibi bir çok kişi alamıcak , dart1 sepete eklememe ödeme bilgilerini girmeme ragmen atıp durdu sonuç alamadım , o sistemi fazlasıyla karaborsaci aldı sarı sayfalarda gördük satışlarını, eskiden ihtiyacı olupta alanlar video çekerdi şimdi 1-2tane anca video var çünkü ihtiyacı olanlar alamiyor üstüne milyonlarca liralık satış yapan site çöküyor umarım bu sefer alabiliriz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çünkü güzel kardeşim karaborsacilar aliyor.
Ne kadar karı var bunun ?İtopya ile çıkarırsa yine site cokucek ve ihtiyaç sahibi bir çok kişi alamıcak , dart1 sepete eklememe ödeme bilgilerini girmeme ragmen atıp durdu sonuç alamadım , o sistemi fazlasıyla karaborsaci aldı sarı sayfalarda gördük satışlarını, eskiden ihtiyacı olupta alanlar video çekerdi şimdi 1-2tane anca video var çünkü ihtiyacı olanlar alamiyor üstüne milyonlarca liralık satış yapan site çöküyor umarım bu sefer alabiliriz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çünkü güzel kardeşim karaborsacilar aliyor.