Neler Yeni

🔥DA SİSTEM V Resmi Olarak Duyuruldu🔥

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
İtopya'nın çöktüğünü iliklerime kadar hissedebiliyorum... Daha saniyesinde çökecek.

YiğitAysul

80+ Silver

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

GhosT__

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
GhosTT
Bence Amd ekran kartlı sistem gelecek.

ZandalphoNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
430
İsim
Kutay Yasin Yalçın
İtopya çöktü konularını yasaklasınlar "İtopya" ve "Çökmek" Aynı konuda olursa ban atılsın :D

ozemheri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,303
İsim
Selçuk Aslan
İtopya ile çıkarırsa yine site cokucek ve ihtiyaç sahibi bir çok kişi alamıcak , dart1 sepete eklememe ödeme bilgilerini girmeme ragmen atıp durdu sonuç alamadım , o sistemi fazlasıyla karaborsaci aldı sarı sayfalarda gördük satışlarını, eskiden ihtiyacı olupta alanlar video çekerdi şimdi 1-2tane anca video var çünkü ihtiyacı olanlar alamiyor üstüne milyonlarca liralık satış yapan site çöküyor umarım bu sefer alabiliriz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla kimsede para yok deniliyor saniyede stok bitiyor ben anlamadım bu işi.
Çünkü güzel kardeşim karaborsacilar aliyor.

YiğitAysul

80+ Silver
İtopya bı çözemedi şu sorunlarını

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer
İtopya ile çıkarırsa yine site cokucek ve ihtiyaç sahibi bir çok kişi alamıcak , dart1 sepete eklememe ödeme bilgilerini girmeme ragmen atıp durdu sonuç alamadım , o sistemi fazlasıyla karaborsaci aldı sarı sayfalarda gördük satışlarını, eskiden ihtiyacı olupta alanlar video çekerdi şimdi 1-2tane anca video var çünkü ihtiyacı olanlar alamiyor üstüne milyonlarca liralık satış yapan site çöküyor umarım bu sefer alabiliriz.

maalesef bu sorunu nasıl çözeceker bir şey ortada yok. Adam diyor ben aldım sonra da satıyorum kim ne karışabilir diyor :D Bence çok konuşup ta burada insanlarım moralini bozmayalım. Satış yapan siteler veya şirketlerin çözüm bulmaya çalışacağı bir durum.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Ne kadar karı var bunun ?

Top Bottom