Neler Yeni

🔥DA SİSTEM V Resmi Olarak Duyuruldu🔥

snachy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Eren
Da sistem 3 ün stoğu kalmadığı için alamamıştım da sistem 4 ü gtx1650 var diye almamıştım şubattaki sistemde bildirim gelmediği için alamadım bunda alabilirim inşallah 😄
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne kadar karı var bunun ?
2 ay önce çıkardığı sistemde 9k lık sistemi 6k ya verdi

equinoxx

80+ Bronze
tüm stoğu alacağım farklı adres teslimleri ile :)

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
1660S filan olursa saniyesinde çökerim sanırım. Şu sıralar zaten Etheryum da fırlamış halde. Mis gibi Mayning.

• Beğen
Reaksiyonlar: Egoo

Egoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Ege Polat
Donanım arşivi hikayede paylaşıldı resmi olarak geliyor :D
Şu an her şey hazır para falanda aslında farklı bir sistem alacaktım 9k ya ama hazır abdullah abi çıkartıyor beklemek lazım

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer
Da sistem 3 ün stoğu kalmadığı için alamamıştım da sistem 4 ü gtx1650 var diye almamıştım şubattaki sistemde bildirim gelmediği için alamadım bunda alabilirim inşallah 😄
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 ay önce çıkardığı sistemde 9k lık sistemi 6k ya verdi
şuan da 1660s li sistem 9k civarı yine 6k civarı çıkartırsa kaçırılmaz fırsat. O zaman maddiyatta alamamıştım , şuan alabilirim. İncehesap üzerinden satışlar yapılmıştı alımlar rahat olmuştu çok sıkıntı yaşayan duymamıştım

SEYİT ONBAŞI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Berat özturk
şuan da 1660s li sistem 9k civarı yine 6k civarı çıkartırsa kaçırılmaz fırsat. O zaman maddiyatta alamamıştım , şuan alabilirim. İncehesap üzerinden satışlar yapılmıştı alımlar rahat olmuştu çok sıkıntı yaşayan duymamıştım
Itopya oyle degil işte

Ratorest

80+ Silver
Arkadaşlar şuan durumumuz malesef yok bilgisayar almaya Abdullah abi yazin okullar kapandıktan sonra sistem çıkarır mi sizce?

Top Bottom