KingDeViL
80+ Bronze
Ben onu 2 ay önce engellemiştim. Sende boşa zamanını harcama parmaklarına yazık. Bas engeli gitsinO zaman yaşının adamı gibi davransın.
Ben onu 2 ay önce engellemiştim. Sende boşa zamanını harcama parmaklarına yazık. Bas engeli gitsinO zaman yaşının adamı gibi davransın.
İlgiyi başka yerde ara, ilk konuda da uyuz uyuz konuşuyordun zaten. En kısa zamanda kendine bir hayat edin.gençler ne kadar gereksiz ürün varsa alıyor 4 saatte 25 sayfa olmuş. gümrük vergisinin en az %100 olması lazım birazdan cimer'e yazı yazacağım bunun için. gerekirse 30€ limitte düşürülmeli.
kanka sen her konuda neden böyle davranıyon yagençler ne kadar gereksiz ürün varsa alıyor 4 saatte 25 sayfa olmuş. gümrük vergisinin en az %100 olması lazım birazdan cimer'e yazı yazacağım bunun için. gerekirse 30€ limitte düşürülmeli.
ben 3311 olanı aldım hata mı yaptım yetişememiştim 159pyePro ile karıştırdım büyük ihtimal. Temu'nun arayüzü kafamı yakıyor her seferinde. Ama sensör olarak 159p, 3395 kullandığı için o fiyata bedava. Prodaki 3395'i 3311 ile kıyaslarsak 50 tl fark var. Yani kaybedilen bir şey yok.
gençler ne kadar gereksiz ürün varsa alıyor 4 saatte 25 sayfa olmuş. gümrük vergisinin en az %100 olması lazım birazdan cimer'e yazı yazacağım bunun için. gerekirse 30€ limitte düşürülmeli.
kes langençler ne kadar gereksiz ürün varsa alıyor 4 saatte 25 sayfa olmuş. gümrük vergisinin en az %100 olması lazım birazdan cimer'e yazı yazacağım bunun için. gerekirse 30€ limitte düşürülmeli.
Oyy noldu güzelim sen hiç bir ürünü alamayıp kıskandın mıgençler ne kadar gereksiz ürün varsa alıyor 4 saatte 25 sayfa olmuş. gümrük vergisinin en az %100 olması lazım birazdan cimer'e yazı yazacağım bunun için. gerekirse 30€ limitte düşürülmeli.
Kuştan korkan darı ekmez.Beyler bu kadar ürün aldım ve bu ürünleri toplam 3 tc ad soy ad üzerinden aldım hepsi aynı kişi adına değil gümrüğe takılma ihtimali olur mu sizce?
hocam şu switchle figür siparişinde ki ürünlerin linkini atma şansın var mı üçünündeBeyler bu kadar ürün aldım ve bu ürünleri toplam 3 tc ad soy ad üzerinden aldım hepsi aynı kişi adına değil gümrüğe takılma ihtimali olur mu sizce?
Nasıl yaniKuştan korkan darı ekmez.