GirayHan
80+ Platinum
Beni genç gösterdiğin için teşekkürler dostumergen dedigin adam en 25 30 yas aralagında yasa sahıp xd
Beni genç gösterdiğin için teşekkürler dostumergen dedigin adam en 25 30 yas aralagında yasa sahıp xd
TEmu alışverişlerinde kapıda vergi vs. Çıkmaz değil mi?Pro ile karıştırdım büyük ihtimal. Temu'nun arayüzü kafamı yakıyor her seferinde. Ama sensör olarak 159p 3395 olduğu için o fiyata bedava 3311 ile kıyaslarsak 50 tl fark var.
Yok çıkmaz zaten alırken vergiyi ödüyorsunuz.TEmu alışverişlerinde kapıda vergi vs. Çıkmaz deüil mi?
çıkmaz her şey dahil fiyataTEmu alışverişlerinde kapıda vergi vs. Çıkmaz değil mi?
Aynısı ucuz olanı alşuan mouse stokta fakat aynısı mı tam emin değilim, bir de 200TL olan fiyat vergi dahil kaç tl oluyordu bi mouse çeksem iyiydi
O zaman yaşının adamı gibi davransın.ergen dedigin adam en 25 30 yas aralagında yasa sahıp xd
Vergi ile 310 mu ne oluyordu sankrsam ya da 330 falan o aralıkta linkteki pahalı gibişuan mouse stokta fakat aynısı mı tam emin değilim, bir de 200TL olan fiyat vergi dahil kaç tl oluyordu bi mouse çeksem iyiydi
İstersen verebilirler.yeni üye olanlara kupon yok değil mi ona göre yeni hesap açacağımda
Daha önce alışveriş yaptığım hesaba şak diye vermişlerdi %20 kuponu, fakat zamanında açtığım hiç alışveriş yapmadığım hesaba 7-8 defa bağlanmama rağmen vermiyorlar.İstersen verebilirler.
ne demek lazım hocam desteğe ?İstersen verebilirler.