Arama sonuçları: *

1. F

Yön tuşları ile mouse u kontrol edebiliyorum

Bilgisayardaki yön tuşları mouse u kontrole edebiliyorum ve çok sinir bozucu bişey bi yazıda mesala onları kullanarak bi yerine geleceğim bi yandan mouse hakaret ediyor csgoda özellikle konsol u açıyorum bişey yazıyorum düzenlerken mouse hakaret ediyor nasıl kapatacağım
  2. F

Bilgisayardan Gelen yanık kokusu

Acaba psu dan kaynaklı olabilirmi de onu nasıl anlarım
  3. F

Bilgisayarı 5 6 defa power tuşuna basılı tutup kapatmanın etkisi olabilir mi evet bi hata yapıp yanık kokusundan sonra oyuna girdim değerlere bakmak için ama sıcaklık ve performans değerlerinde bi sorun yoktu
  4. F

Ama bu olaydan sonra valorant oynadım 1 saat fln ama ne bi fps düşüşü nede ısınma vardı fan hızı %40 ile 60 dereceyi gecmedi
  5. F

Merhabalar bilgisayarıma dün akşam art arda 5 6 defa res attım valorant dan hata aldığım için sonra bi yanık kokusu gelmeye başladı hafif ama yeniden başlatırken bilgisayarından power tuşuna basılı tutarak kapattım pek sağlıklı bi yöntem değil ama bazen bilgisayar ilginç bi şekilde kilitleniyor...
  6. F

Ekran Kartı Overclock

Merhabalar Elimde Asus Dual Rx 580 4 GB OC Versiyonu varda overclock yapmak istiyorum kendi programından sizce ne kadar yapmalıyım
  7. F

450W PSU YETERLİMİ?

Tamam şuan yük bindiğinde mesala kendini resetleme gibi durumlar olur mu?
  8. F

450W PSU YETERLİMİ?

Overclock yapmayacağım ekran kartında v.b sadece işlemciyi turboya alabilirim bide cs:go pubg oynıycam şimdilik bi sorun çıkarırmı ilerde zaten 550w 80+ bi psu almayı düşünüyorum ama beni bi süre götürürmü bu sıkıntısız bi şekilde
  9. F

450W PSU YETERLİMİ?

Merhabalar Gamegaraj Üzerinden Şöyle bir siste aldım fakat sistemi sipariş verdikten sonra kafama bi soru takıldı bu sisteme 450w psu yetermi başka forumlara bakıyorum min 550 diyolar gamegaraj a soruyorum fazlasıyla yeter 450w diyolar bide sizlerin kararını almak istedim 450w bu sisteme yeterli...
  10. F

450W PSU ve RX 580 Uyumu?

Gamegaraj Firmasından alıyorumda onlara sordum bu sistem için 450w fazlasıyla yeteektir dediler bende aldım burdaki cevaplara bakmamıştım daha hatamı ettim sizce 1588082097 Gamegaraj Firmasından alıyorumda onlara sordum bu sistem için 450w fazlasıyla yeteektir dediler bende aldım burdaki...
  11. F

450W PSU ve RX 580 Uyumu?

Yeni bir sistem alacağımda Gamegaraj üzerinden tam bütçeme göre bir plan yaptım ama 450w psu kullanacağım sizce yetermi Özellikler Amd Ryzen 5 1600 3.2Ghz 16mb 12nm Asus Prime A320M-R DDR4 AM4 mATX Asus DUAL RX580 OC 4GB 256Bit DDR5 Corsair Vengeance 8GB 3000MHz CL16 2x8 16GB Crucial BX500 480GB...
  12. F

Uygun Fiyatlı Pc Önerisi

apu sisteme ekran kartı takmak sorun yaratmazmı
  13. F

Uygun Fiyatlı Pc Önerisi

https://www.itopya.com/boost-rgb-apu32-amd-ryzen-3-3200g-8gb-ddr4-480gb-ssd-gaming-bilgisayar/ Biraz daha para biriktirip bunumu alsam acaba
  14. F

Uygun Fiyatlı Pc Önerisi

Selamlar Bi Pc Toplamak İstiyorumda ancak fazla bi bütçem var 1500Tl Gibi bir bütçe ile Csgo Ve Lol Oynatacak bir sistem toplamak istiyorum sadece kasa mönitor v.b var
Top Bottom