Neler Yeni

Bilgisayardan Gelen yanık kokusu

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan
Merhabalar bilgisayarıma dün akşam art arda 5 6 defa res attım valorant dan hata aldığım için sonra bi yanık kokusu gelmeye başladı hafif ama yeniden başlatırken bilgisayarından power tuşuna basılı tutarak kapattım pek sağlıklı bi yöntem değil ama bazen bilgisayar ilginç bi şekilde kilitleniyor ne ekran geliyo nede klavye mouse ışıkları yanıyo nyse öyle yaptım 5 6 defa en sonunda işimi hallettim kullanmaya başladım ama o sıralarda falan bi yanık kokusu geldi sonrada biraz daha sonra iyice azaldı sizce neyle alakkası olabilir

Bilgisayarım 1 aylık korkuttu beni kaç yıl biriktirdiğim parayla aldım bunu korkuttu baya beni sizce ne olmuş olabilir

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Merhabalar bilgisayarıma dün akşam art arda 5 6 defa res attım valorant dan hata aldığım için sonra bi yanık kokusu gelmeye başladı hafif ama yeniden başlatırken bilgisayarından power tuşuna basılı tutarak kapattım pek sağlıklı bi yöntem değil ama bazen bilgisayar ilginç bi şekilde kilitleniyor ne ekran geliyo nede klavye mouse ışıkları yanıyo nyse öyle yaptım 5 6 defa en sonunda işimi hallettim kullanmaya başladım ama o sıralarda falan bi yanık kokusu geldi sonrada biraz daha sonra iyice azaldı sizce neyle alakkası olabilir

Bilgisayarım 1 aylık korkuttu beni kaç yıl biriktirdiğim parayla aldım bunu korkuttu baya beni sizce ne olmuş olabilir
Anakartta veya işlemciden olabilir ama benim dusundugum ekran kartı dostum

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ama bu olaydan sonra valorant oynadım 1 saat fln ama ne bi fps düşüşü nede ısınma vardı fan hızı %40 ile 60 dereceyi gecmedi

Mileven

80+ Silver
cidden kokudan sonra oynadınmı? garantiye gönder hemen yanık kokusu var diye

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Ama bu olaydan sonra valorant oynadım 1 saat fln ama ne bi fps düşüşü nede ısınma vardı fan hızı %40 ile 60 dereceyi gecmedi
Tmm ramlere çıkart bi kokla ozaman büyük ihtimal ram

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Tmm ramlere çıkart bi kokla ozaman büyük ihtimal RAM

Dostum başka parça kalmadı yahu. Bütün parçaları saydın :D

Bence işlemci ya da anakarttan, GPU dan dolayı klavyenin vs. gitmesi pek yaşanacak olay değil. Yanık kokusu ise bunun pek yazılımsal bi şey olmadığını kanıtlayabilir, bi garantiye vs. gönderin tabi yanık kokusunun nereden geldiğini anlayınca.

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7

Bence işlemci ya da anakarttan, GPU dan dolayı klavyenin vs. gitmesi pek yaşanacak olay değil. Yanık kokusu ise bunun pek yazılımsal bi şey olmadığını kanıtlayabilir, bi garantiye vs. gönderin tabi yanık kokusunun nereden geldiğini anlayınca.
Aynen ver teknik servise bak yanın kokusu sıkıntılı aman derim

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayarı 5 6 defa power tuşuna basılı tutup kapatmanın etkisi olabilir mi evet bi hata yapıp yanık kokusundan sonra oyuna girdim değerlere bakmak için ama sıcaklık ve performans değerlerinde bi sorun yoktu

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Burda senin arıza tespiti yapman lazım kasayı açıp parçaları bir gözlemle yanan parça varmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan

Acaba psu dan kaynaklı olabilirmi de onu nasıl anlarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,038
Üyeler
164,603
Son üye
salih0715
Top Bottom