Arama sonuçları: *

• Users: Havi_
  • Order by date
  1. H

M2 sunucu ssdsi için PCI yada PCIe girişi lazım

Açtım ama hata veriyor technopat
  2. H

Etiketler bunlar var sadece ön tarafında da rmc2 xtremesf yazıyo ve bi barkod var. barkodu okutunca da bir yere göndermiyor üstündrki sayıları kopyalıyor sadece 1619436436 Emc2*
  3. H

Ne girişli bu alet bi bilginiz var mı
  4. H

Selamlar. Elimde m2 sunucu ssdsi var bunu deneyebileceğim bi giriş yok bilgidayarımda. Bende ayrıyetten bi aparat alarak çalışıp çalışmadıklarını denemek istiyorum. Acrba deneyebileceğim bi aparat varmıdır? İlgilenirseniz çok sevinirim.
  5. H

Bu aletin ne olduğunu bilmiyorum yardımcı olur musunuz

Yok hocam alınmam ya 😄 bilgisayarım çok eski anakartın driverini bulabileceğimi sanmıyorum ya
  6. H

Taktım pcye nasıl anlarım çalıştıklarını nereden ulaşabilirim bilgisayar içinden aceba ışıkları yanıyor ama bilgisayar içinden bir şey bulamadım cihazla ilgili
  7. H

Paraya ihtiyacım olmasa üçünde sizin yav 😃😃
  8. H

Selamlar bu aletlerin çalışıp çalışmadığını bilmiyorum eğer çalışıyırsa iletişime geçeriz isterseniz
  9. H

Sunucu ssdsinin çalışıp çalışmadığını nasıl anlarım

Selamlar elimde sunucu ssdisi var. Emc olarak geçiyor sanırım şuan çalışıp çalışmadığını test etmek için bilgisayarıma taktım.Ama nereden ve nasıl kontrol edeceğimi bilmiyorum, üstünde bazı ışıklar yanıyor bilgisayarda takılı olduğuna dair de bir şey göremedim, yardımcı olursanız sevinirim .
  10. H

2.2tb ssd var elimde çalıştığını nasıl öğrenebilirim?

yok yok 10 15 liraya bilgisayarcıya vereceğime hurdacıya veririm daha iyi :D teşekkür ederim ilginiz için
  11. H

son bi soru :) sizce eğer çalışıyorsa ne kadar fiyata satabilrim
  12. H

bir bilgisayarcıda denemem en doğrusu o halde dimi
  13. H

evet şuan ekran kartı slotuna taktım ama çalışıp çalışmadığını nasıl kontrol edebilirim bilmiyorum
  14. H

pc de takabileceğim slot yok
  15. H

Selamlar elimde pcı slotuna takılan ssd var. Çalışıp çalışmadığını bilmiyorum nasıl öğrenebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim. Ve yanlış bilgi verdiysem kusura bakmayın. resim koyacağım bakarsınız eğer yanlışsa söylersiniz. Ben bu aleti kullanmayacağım satmak istiyorum eğer çalışıyorsa...
  16. H

Söylediğim gibi pek bi bilgim tok bu konularda kusura bakmayın. Bu aleti kullanacağımı sanmıyorum elimde 3 adet var bundan letgo gibi sitelwrde satsam fiyatı nedir aceba ortalama
  17. H

Selamlar. Dünya babam eve bir alet getirdi, bazı forumlarda araştırdım insanlara sordum bana sunucu ssdsi olduğunu söylediler. Sizce doğru mudur bi bakarsanız sevinirim (konuyu yanlış seçtiysem kusura bakmayın pek bilgim yok bu konularla ilgili)
Top Bottom