Selamlar. Dünya babam eve bir alet getirdi, bazı forumlarda araştırdım insanlara sordum bana sunucu ssdsi olduğunu söylediler. Sizce doğru mudur bi bakarsanız sevinirim (konuyu yanlış seçtiysem kusura bakmayın pek bilgim yok bu konularla ilgili)
bana verebilirsinSöylediğim gibi pek bi bilgim tok bu konularda kusura bakmayın. Bu aleti kullanacağımı sanmıyorum elimde 3 adet var bundan letgo gibi sitelwrde satsam fiyatı nedir aceba ortalama
Selamlar bu aletlerin çalışıp çalışmadığını bilmiyorum eğer çalışıyırsa iletişime geçeriz istersenizbana verebilirsin
ebay da 390 usd olduğunu görüyorum buda yaklaşık 3100-3150 TL ye denk geliyor
2. elduğu için 2-2.5k gider gibi duruyor açıkcası 2. fiyatlar hakkında pek iyi olduğum söylenmez
Hocam ben şakasına demiştim siz hediye etmek isterseniz hayır demem açıkçasıSelamlar bu aletlerin çalışıp çalışmadığını bilmiyorum eğer çalışıyırsa iletişime geçeriz isterseniz
Paraya ihtiyacım olmasa üçünde sizin yavHocam ben şakasına demiştim siz hediye etmek isterseniz hayır demem açıkçası
Taktım pcye nasıl anlarım çalıştıklarını nereden ulaşabilirim bilgisayar içinden aceba ışıkları yanıyor ama bilgisayar içinden bir şey bulamadım cihazla ilgiliİyi para ediyorlar bir pcye takıp çalıştırmayı dene. Çalışıyorlarsa teki 2kdan 6k para eder.
Yok hocam şaka yapıyorum alınmayınParaya ihtiyacım olmasa üçünde sizin yav
yanlış bilmiyorsan onların driveri oluyor anakartınızın veya ürünün kendi driveri oluyorTaktım pcye nasıl anlarım çalıştıklarını nereden ulaşabilirim bilgisayar içinden aceba ışıkları yanıyor ama bilgisayar içinden bir şey bulamadım cihazla ilgili