Arama sonuçları: *

1. Haaland

❌İndirim Bitti! Torima 60'lı Elektrikli Tornavida Seti 333TL

Sakalımız yok ki lafımız dinlensin 1778083487
  2. Haaland

ss teki tarihe bakmadın mı şubattaki sipariş o deneme amaçlı yine aldım bir tane kargoya verildi diyor ama bu torima tam çakal geleceğini düşünmüyorum hala
  3. Haaland

Yine aynı senaryo yaşanacak
  4. Haaland

Birkaç ay önce yine böyle hatalı fiyattan almıştım iki gün bekletip iptal etmişti, göndermeyeceğini biliyorum ama bir tanede ben aldım en kötü temudan 3-5 kredi alırız
  5. Haaland

İndirim değil bu fiyat hatası satıcı aynı ürünü trendyolda 2300e satıyor herkese iptal gelir en geç bir iki güne https://www.trendyol.com/torima/sarjli-hassas-tornavida-seti-60-parca-type-c-sarjli-led-isikli-miknatisli-aluminyum-kasa-tts03-siyah-p-992628354?boutiqueId=61&merchantId=106994
  6. Haaland

Bunlar çok vasat hocam bunun yerine almışken assur sarjlı vidalama falan almak lazım
  7. Haaland

Ah garibim hala geleceğini sanıyor
  8. Haaland

Aynı satıcı daha önce aynı ürünü iptal etti diyorum ama hala anlamıyorsunuz 2 gün bekletip iptal etti yine öyle yapacak, keşke gönderse ama imkanı yok yollamaz bu satıcı
  9. Haaland

İptal gelecek fava atın bekleyin
  10. Haaland

O işler için biçilmiş kaftan ama yüzde 99 iptal gelir diye düşünüyorum
  11. Haaland

https://www.akakce.com/tornavida/en-ucuz-torima-tts-03-60-parca-sarjli-seti-fiyati,1209432347.html göndermez
  12. Haaland

Daha önce aynı satıcıdan bu ürünü 200 küsür bir fiyata satın almıştım 2 gün bekletip iptal etmişti, büyük ihtimalle yine iptal eder hatalı fiyat girmiş gibi duruyor
  13. Haaland

5K Bütçe ile Topladığım Sistem Sizce Nasıl?

1050ti yerine rx 570 yada rx 580 8gb alsan iyi olurdu 2500k biraz o.c. ile çok rahat besleyebiliyor bu kartları
  14. Haaland

Sapphire Nitro Rx 5700 XT değerler nasıl?

bu kartın normalde 190w falan çekmesi lazım normal değerlerde açsa testi 75-80 rahat görür daha fazlada olabilir deneyip bakmak lazım bu şekilde sakın alma kart tam yükteyken çökme sorunu yaşadığı için bile voltaj kısıp test etmiş olabilir, 5700xt ler amdnin en sorunlu serisi mümkünse rx6600...
  15. Haaland

Redragon K512 Shiva klavyenin bağlantısı sürekli kopuyor

Redragon K512 Shiva klavyemin bağlantısı 15-20 dakikada bir saniyelik olarak kopup geri geliyor, normal boyutta başka klavye taktığımda sorunsuz kullanabiliyorum, klavye bozulmuş mu, bu sorunu nasıl çözebilirim? Yapay zekaya sorduğumda klavyede makro tuşlarınıda hesaba katınca çok fazla tuş...
  16. Haaland

Yardım GTX 1080 Tİ almak mantıklı mı?

Pahalı 12-13e tepe model 6750xt satıyorlar
Geri