Arama sonuçları: *

• Users: Rody
  • Order by date
  1. R

RİOT GAMES HESAP KURTARMA

İyi günler Yaklaşık 1 hafta önce girebildiğim LoL hesabıma aynı kullanıcı adı ve şifresi ile girebildiğim halde şu an hesabıma girdiğim de kullanıcı adım ve şifremin sistemde kayıtlı uyuşmadığını ardına tekrar girdiğimde ise böyle bir hesabın olmadığını söylemekte hesabımın ne kullanıcı adını ne...
  2. R

Günceleme sonrası yavaşlama

İyi günler. Geçen Windows 10 güncelleme geldi o günden sonra PC açılırken çok yavaş açılıyor. 5 dk sonra açılıyor bu nu nasıl çözebilirim?
  3. R

Sadee steam oyunlarında ısınma sorunu

1: ryzen 3 3100 gigabayt gtx 1650 süper tek fan gigabayt a320mhs forza 240 gb ssd forza 2x8 ram 3000mhz vento 500w vg04fe 3x rgb fanli gaming kasa e-atx kasa 2: evt denedim craklide 50 45 derece steamda 80 85 3: hepsi tam takır güncel 4: oda güncel
  4. R

Sadee steam oyunlarında ısınma sorunu

Merhaba ilk önceliklerle ben steam oyunu oynarken nedense oyunlarım 80 ve 75 arası çok ısınıyor ve baya ses geliyor ama başka oyun oynarken valorant veya steam dışı oyunlar onlarda hiç bir sıkıntı olmuyor bu sorunu nasıl çöze bilirim mesala crackli oyunoynarken onlarda hiç bişekilde ısınmıyor...
  5. R

Steam oyunları ısınma

Merhaba ilk önceliklerle ben steam oyunu oynarken nedense oyunlarım 80 ve 75 arası çok ısınıyor ve baya ses geliyor ama başka oyun oynarken valorant veya steam dışı oyunlar onlarda hiç bir sıkıntı olmuyor bu sorunu nasıl çöze bilirim mesala crackli oyunoynarken onlarda hiç bişekilde ısınmıyor...
  6. R

cs go ekran karıtı sıcaklığı

Çok teşşekür edeirm pc 1 2 ay önce aldığım için korkuyorum böyle sıcaklık oldumu patlıyacakgibi hisediyorum bide fan sesi baya geliyor
  7. R

VENTO VG04FE 4X120MM RGB FAN USB 3.0 ATX MIDTOWER
  8. R

tğksek ayarlarda deil düşük ayarlarda oynuyom hava akışı nprmal sıkıntısı yok yan kapağı açık sadece hava sıcak oldu için
  9. R

İti günler ilk öncelikle ben cs oynarken ekran kartım 72 derece görüyor ve fan sesi çok bu normal beşeyim ekran kartım gigabayt gtx 1650 süper tek fan
  10. R

Oyun oynarken ekran kartımın 70 derece olması

Çok ses çıkıyor ekran kartı yanacak gibi hisediyorum da ondan
  11. R

ama fan sesi olunca baya bi ses çıkıyor ve yanacakmış gibi korkuyorum
  12. R

İyi günler Hikaye modlu oyun oynarken ekran kartım derecesi 70 dereceye kadar çıkıyor u normal beşeyimi ekran katım gtx 1650 süper . Ekran kartı yanma bi şey olurmu yeni oyun indirirken hep böyle oluyor ekran kartımın sıcaklığı artıyor
  13. R

Yeni Bilgisayar sorunları

elektirikte sorun yok ama pwer supım vento 500w VG04FE 3X RGB FANLI GAMİNG KASA E-ATX KASA SİYAH 1624602723 zaten hazır sistem aldım kulanılmış 2 3 ay geri satılmış aldım bakımı herşeyi tam yani
  14. R

camı açmamın sebebi daha rahat hava alması için demiştim
  15. R

İyi günler ilk öncelikle ben 3 hafta önce yeni bir pc aldım 2.el 2 3 aylık kulanılmış ve 6700 tl ye aldım bakımı her şeyi tam. Sistem gerksimlerim ryzen 3 3100 gtx1650 super 2x8 gb ram 240gb ssd a320m anakart var ben sorum şu ki pc açılınca çok ses çıkması fandan bişey olur mu korkuyorum...
  16. R

Yardım internet alt yapı yoğunluğu

Merhaba ilk öncelikle ben Konya'da bir köyde yaşıyorum internetim Türk Telekom ADSL internet kulanı yom bizim burada bakır altyapısı var saha dolapları var ve benim sorunum akşamları internet sorunu yaşıyorum akşamları pink yükselmesi hız düşmesi yaşı yorum aylık 95 TL para veriyorum ve bu...
Geri