İyi günler Hikaye modlu oyun oynarken ekran kartım derecesi 70 dereceye kadar çıkıyor u normal beşeyimi ekran katım gtx 1650 süper . Ekran kartı yanma bi şey olurmu yeni oyun indirirken hep böyle oluyor ekran kartımın sıcaklığı artıyor
ama fan sesi olunca baya bi ses çıkıyor ve yanacakmış gibi korkuyorum70 derece demek çok iyi bir sıcaklık demek hiç bir problem olmaz
Zaten oyunlarda ısınması normal.
Çok ses çıkıyor ekran kartı yanacak gibi hisediyorum da ondannormal sıcaklıklar zaten tdp değeri düşük bir kart
Normal beşey.İyi günler Hikaye modlu oyun oynarken ekran kartım derecesi 70 dereceye kadar çıkıyor u normal beşeyimi ekran katım gtx 1650 süper . Ekran kartı yanma bi şey olurmu yeni oyun indirirken hep böyle oluyor ekran kartımın sıcaklığı artıyor
70 derece normal bir sıcaklıkİyi günler Hikaye modlu oyun oynarken ekran kartım derecesi 70 dereceye kadar çıkıyor u normal beşeyimi ekran katım gtx 1650 süper . Ekran kartı yanma bi şey olurmu yeni oyun indirirken hep böyle oluyor ekran kartımın sıcaklığı artıyor
benimki 82 derece oluyor. 85e kadar normalİyi günler Hikaye modlu oyun oynarken ekran kartım derecesi 70 dereceye kadar çıkıyor u normal beşeyimi ekran katım gtx 1650 süper . Ekran kartı yanma bi şey olurmu yeni oyun indirirken hep böyle oluyor ekran kartımın sıcaklığı artıyor
85 deyin hocam benimki 82 oluyor 80 üstü diyenleri gördüğümde üzülüyom80 üstü kötü
hangi kart hocam85 deyin hocam benimki 82 oluyor 80 üstü diyenleri gördüğümde üzülüyom![]()
Palit Rtx 3060 dual. OC. https://www.n11.com/urun/palit-nvid...92-bit-ekran-karti-1798985?magaza=garajonlinehangi kart hocam
uv yapalım hocam