Oyun oynarken ekran kartımın 70 derece olması

Rody

80+
Reaksiyon skoru
7
İyi günler Hikaye modlu oyun oynarken ekran kartım derecesi 70 dereceye kadar çıkıyor u normal beşeyimi ekran katım gtx 1650 süper . Ekran kartı yanma bi şey olurmu yeni oyun indirirken hep böyle oluyor ekran kartımın sıcaklığı artıyor

70 derece demek çok iyi bir sıcaklık demek hiç bir problem olmaz👍
Zaten oyunlarda ısınması normal.

ses çıkarıyorsa fan sesi dışında coil whine vardır büyük olasıkla bir şey olmaz bobinden gelir o ses ayrıca gpular chipi genel olarak 95-100 arasında kendisini kapatıyor throttle yiyeceği için bu sıcaklıklara ulaşamaz

İyi günler Hikaye modlu oyun oynarken ekran kartım derecesi 70 dereceye kadar çıkıyor u normal beşeyimi ekran katım gtx 1650 süper . Ekran kartı yanma bi şey olurmu yeni oyun indirirken hep böyle oluyor ekran kartımın sıcaklığı artıyor
Normal beşey.

70 derece normal bir sıcaklık

benimki 82 derece oluyor. 85e kadar normal
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

80 üstü kötü
85 deyin hocam benimki 82 oluyor 80 üstü diyenleri gördüğümde üzülüyomo.O2

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,095
Üyeler
186,453