Arama sonuçları: *

1. T

300 DOLARA Telefon önerisi

Değerli Arkadaşlar, şimdi elimde 300 dolar var ve yeni bir tel almak istiyorum. sizden ricam telefon üretim maaliyeti 300 doları geçmeyecek şekilde telefon önerisinde bulunmanız. yurt dışı getirteceğim için TR fiyatıyla değilde ana bayi satış fiyatı üzerinden bakmanız. şimdiden teşekkürler :)...
  2. T

Yardım Sadece 2 saniyenizi alacak bir soru (ram)

Arkadaşlar benim bilgisayarın ekran kartı H55mvx 1. nesil. Neyse işte, BIOS'a girdiğimde RAM kısmında 1600MHz seçeneği gözüküyor(aktif demiyorum. Gözüküyor ama manuel olarak 1600 de seçilebiliyor) ama kullandığım RAM 1333MHz. Şimdi ben 1600MHz RAM alırsam orada 1600MHz opsiyonu gözüktüğü için...
  3. T

PC'min 1600 mhz desteği var mı ?

Arkadaşlar benim bilgisayarın ekran kartı H55mvx 1. nesil. Neyse işte, BIOS'a girdiğimde RAM kısmında 1600MHz seçeneği gözüküyor(aktif demiyorum. Gözüküyor ama manuel olarak 1600 de seçilebiliyor) ama kullandığım RAM 1333MHz. Şimdi ben 1600MHz RAM alırsam orada 1600MHz opsiyonu gözüktüğü için...
  4. T

Yardım Anakartım Hangi Ram'i Destekliyor ?

bilmiorumda şimdi tekrar takıp bakacağım bir kaç yerin fotosunu çekeceğim. sanırım taktığımda bir yerde 8154mb gibi bir şey yazıyordu. eğer yazıyorsa dediğiniz şey ve açılmıyorsa ne yapmam lazım bu durumda ?
  5. T

hocam çook teşekkürler eminim yardımı dokundu bu linklerin. şöyle bir durum var ki benim pcde 2*2gb ddr3 1333mhz vardı bende tek parça 8gb yaptım bunları çıkartıp yenisini taktığımda pc açılmıyor yani bios ve pc özellikleri yazan bölümü geçtiğimde kapanıyor. sorun sizce nerede ? ürün orijinal
  6. T

Arkadaşlar benim anakart Foxconn markası H55MXV 1. sürüm, BIOS'ta eski sürüm olan bir PC. Şimdi ben bu PC'ye tek parça 8 GB DDR3 1333MHz RAM takabilir miyim? Yoksa çift parça 4 GB(toplam 8) DDR3 1333MHz RAM mi takabilirim?
  7. T

Witcher 7 kitap 874 TL değer mi?

kardeşim buna cevap verecek kişi sensin. ben açıkçası çok sevdiğim bir kitap yazarı olsa bile o parayı bir kitaba vermem ama maddi durum ve senin hayranlık seviyesi ne durumda bilmiyorum ha diyelim ikiside gayeeet var o zmn alırım yani
  8. T

Yardım yeni RAM aldım PC açılmıyor

her şey için çook teşekkür ederim kral. çok destek oldun. bu forumlarda sana destek olmanın bir şeyi var mı yoksa yok mu?
  9. T

şu format için hazır usblerden yok ama boş usb var
  10. T

ufak bir ssd var masaüstü diskine bağlı olarak formatı kendim atabiliyor muyum ? öyleyse bir video örneği atar mısınız bide ssd üzerindeki dosyalar silinecek m ?
  11. T

teşekkürler kral gördüm ekran kartının altında olması işi zorlaştırdı. şimdi 10 dk durup fişi takıp bir kaç defa güç butonuna basıp geri takacam sorun yok dimi? 1693657928 bende onu biliyorum hacı ama ortada bir sorun var hocam herhalde kapat aç yapmaktan onarıma aldı kendisini bu arada pili...
  12. T

yazdım hocam 1693656142 internetten önce pilin ne ve nerde olduğunu öğreneyim :D
  13. T

hayır maalesef bilgim yok o konuda
  14. T

h55mxu/v sondada u ya da v yazıyor
  15. T

merhabalar benim 2×2gb ramim vardı bunu tek parça 8gb yaptım. şimdi geldiği gibi taktım başta açılmıyordu sonra yerini değiştirdim açıldı ama şu atacağım ekranı geçtiğimde kapatıyor kendisini. yapmam gereken bir şey var mı? ram in özellikleri ddr3 1333mhz eskisinden farkı ram gb ı fazla ve tek...
  16. T

Hangi Ram'i almalıyım? yardımcı olur musunuz

Intel(R) Core(TM) i3 CPU 530 @ 2.93GHz 2.93 GHz bilgisayarımdaki işlemci bu. ekran kartıda gtx730 2 adet 2gb ddr3 1333hz ram var pc de. artık chrome mu bile açmıyor neredeyse. bende 8 gb 1600hz a yükseltmek istiyorum. bilgisayarıma ''Valueram 8gb 1600mhz Ddr3 Ram (kvr16n11/8s2)'' ve ''8gb Ddr3...
  17. T

j7 prime Şifre Kırılır mı ?

telefonum j7lerde kronik olan "Custom binary blocked by fap lock" hatasını verdikten sonra telefoncuya götürdüm ve telefonun sıfırlanma ihtimali olmasına rağmen program atıp problemi çözüp sıfırlanmasını engelledi fakat telefon açıldığı gibi üzerinde sözde benim koyduğum ama hiçbir şekilde...
  18. T

''custom binary blocked by FAP Lock'' sorunu

verilerin silinmesi durumu çok kötü oldu... neyse teşekkürler
  19. T

Rehber Samsung Telefonlara Custom ROM kurma

kardeşim görünene göre bu olaydan çok iyi anlıyorsun şimdi ben telefonu açarken custom binary blocked by FAP Lock yazısı geliyor ekrana sonra kapanıyor. bu sorun için de bu işlem geçerli mi ? ve bu işlemi yaparsam fotoğraflarım silinmez değil mi ? çok önemli fotoğraflarım var 1500 e yakın...
  20. T

''custom binary blocked by FAP Lock'' sorunu

net bir cevap değil bu kardeşim şimdi yazılım olmadan derken neyden kastettin ?
Geri