Witcher 7 kitap 874 TL değer mi?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,569
Amazon kral daha önce yaptığım bir alışverişin fiyatı daha düştüğü için 46 TL iade etmişti.
Onu kullanayım diyorum.
Witcher 7 kitap 874 TL. Diğer sitelere göre baya ucuz. Sizce değer mi, akıcı mı nasıl bir evren kitapta geçen?

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Amazon kral daha önce yaptığım bir alışverişin fiyatı daha düştüğü için 46 TL iade etmişti.
Onu kullanayım diyorum.
Witcher 7 kitap 874 TL. Diğer sitelere göre baya ucuz. Sizce değer mi, akıcı mı nasıl bir evren kitapta geçen?
İkinci el sitelerinde yada sahaflarda daha ucuza bulunur ya bence değmez o kadar paraya

Vaktinde 200 TL'ye almıştım, 874 TL vermem açıkçası.
Ben 400 TL olduğu zaman babama söylemiştim de almamıştı. Şimdi param var. Ve 874 en ucuz hali. Diğer sitelerde 1200 falan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkinci el sitelerinde yada sahaflarda daha ucuza bulunur ya bence değmez o kadar paraya
İkinci ellerin fiyatı pek düşük değil ya.

874 vereceğim ya da hiç okumayacağım. Ne yapim?
kardeşim buna cevap verecek kişi sensin. ben açıkçası çok sevdiğim bir kitap yazarı olsa bile o parayı bir kitaba vermem ama maddi durum ve senin hayranlık seviyesi ne durumda bilmiyorum ha diyelim ikiside gayeeet var o zmn alırım yani

Ben 400 TL olduğu zaman babama söylemiştim de almamıştı. Şimdi param var. Ve 874 en ucuz hali. Diğer sitelerde 1200 falan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkinci ellerin fiyatı pek düşük değil ya.
Okumayı çok istiyorsan al hocam paranı senden iyi kimse harcayamaz sonuçta

kitap için harcanan para gözüne gelmesin bence ama fiyatı geçen yıla göre çok artmış 250 TL idi 500 olur tamam dersin 874 gereksiz yüksek.

Ekler

• doge.jpg
    doge.jpg
    14.4 KB · Hit: 64
kitap için harcanan para gözüne gelmesin bence ama fiyatı geçen yıla göre çok artmış 250 TL idi 500 olur tamam dersin 874 gereksiz yüksek.
Ya bana da fazla geliyor. Ama diğer sitelerde 1200. Burda 870.

Geri