Anakartı iade etmeli miyim

hamszzz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
116
MSI PRO X870-P WiFi DDR5 8200MHz(OC) Soket AM5 M.2 HDMI ATX Anakart
https://app.hb.biz/ApDIKS1s5wKO
buna sahibim amazondan 11.300 gibi bi fiyata aldım 800 tl zarardayım şu an ürünü açmadım aslında kurmadım ürünü iadesini girip hepsiden sipariş mi etsem ama kartı kitlerim amazondan iade gelene kadar 800 tl farka değer mi bir bu bide

diğeri daha mı iyi b850 x870 daha yemi diye biliyorum sade tasarımı başta hoşuma gitmişti ama şimdide daha mı böyle gaming tarzı olsaydı diyorum
Kurgu vs yaptığım için bazen 10 bazen 500 gb a kadar aktarım yapıyorum usb portları ve m2 çokluğu önemli yeni nesil uzun ömürlü olmasını istiyorum anakartımın sizce iade etmeye değer mi yoksa kalsın mı görüntü çokta kötü durmaz mı

MSI PRO X870-P, diğerinden daha iyi bir anakart, bence iade etmenehiç gerek yok. İade edeceksin, kart oraya gidecek, iade onaylanacak, para hesabına yatacak, sen aynı ya da başka kartı alana kadar fiyat artar. Malum enflasyon ülkesinde yaşıyoruz.

Son düzenleme:
MSI PRO X870-P, diğerinden daha iyi bir anakart, bence iade etmen hiç gerek yok. İade edeceksin, kart oraya gidecek, iade onaylanacak, para hesabına yatacak, sen aynı ya da başka kartı alana kadar fiyat artar. Malum enflasyon ülkesinden yaşıyoruz.
iade onaylandıktan 14 gün sonra para iadesi yapılıyor.

MSI PRO X870-P, diğerinden daha iyi bir anakart, bence iade etmen hiç gerek yok. İade edeceksin, kart oraya gidecek, iade onaylanacak, para hesabına yatacak, sen aynı ya da başka kartı alana kadar fiyat artar. Malum enflasyon ülkesinde yaşıyoruz.
anakart daha iyiyse etmem sistemi sade ışıkla kullanıcam beyaz ışıkla sırıtcanıda sanmam teşekkürker yardım için

MSI PRO X870-P, diğerinden daha iyi bir anakart, bence iade etmenehiç gerek yok. İade edeceksin, kart oraya gidecek, iade onaylanacak, para hesabına yatacak, sen aynı ya da başka kartı alana kadar fiyat artar. Malum enflasyon ülkesinde yaşıyoruz.
X670e nasıl hocam hangisi daha iyi

Özellik ve performans olarak X870E daha iyi ama aralarında dağlar denizler kadar fark yok.
Hocam peki b850 ile bu modeller arasında fark var mı bazıları b serisi oyunculara hitap ediyor x serisi render vs tarzı diyorlar oyun için hangisini tercih etmem mantıklı olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,450
Üyeler
184,627
Son üye
moltisanti.
Geri